Frate zau daca nu e aceiasi situatie ca si la mine doar ca eu am 1.80 si 56 kg, dar in rest e exact ca la mine, dar daca discutii serioase pe aceste teme nu le rezolva doar timpul le mai poate rezolva ca ma lupt si eu cu situatia astia si nu gasesc o rezolvare multa bafta
Parintii intotdeuna iti vor binele. Incearca sa iti schimbi putin stilul de viata si totul va fi in regula. Sper ca ai pus intrebarea gandidu-te si fiind de acord cu gandul ca VREI sa faci si tu un oarecare compromis pentru a indrepta situatia. Sper sa fie bine. Crede-ma, parintii nu-ti vor raul.
Pai da' nu mai pune si tu la inima tot ce iti zic. da din cap in semn de aprobare cand te streseaza si vezi-ti de treaba
Ce? parca ai fi singurul care e cicalit de parinti
Eu pana la 19 ani tot asa aveau 1, 78 si 55 kg. De mic incercau ai mei sa ma ingrase si oricat mancam nu ma ingrasam desi eu vroiam sa fiu ceva mai solid. Uite ca acum am 22 de ani si vreo 78 de kg si nu mai stiu cum sa slabesc ca am pus burta si ma uit la poze si imi statea mult mai bine atunci asa slab cum eram.
Hey Codrin, eu zic sa nu bagi totul in seama! Si la mine ai mei au mereu de comentat la toate, cand am fost slaba au zis ca "Ce bine imi statea mai plinuta" acum ca am mai "pus pe mine fortat" zic ca arat de parca sunt gravida
in orice caz, nu asculta lumea! Daca tu te simti bine in pielea ta totul e perfect! Nu te stresa pentru ca nu merita! Fundiiita?
Imi pare rau de situatia ta.multi inainte, insa eu nu imi doresc sas ma ingras
Greutatea ideala a unui barbat este direct proportionala cu inaltimea din cate stiu. La 1.60 un barbat ar trebui sa aiba 60 de kg la 1, 70 70 de kg si asa mai departe. Deci ar trebui sa te mai ingrasi dar si sala in acelasi timp sa nu se depuna greutatea ca grasime.
hedol întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: