| Alina0Maria a întrebat:

Am 13 ani și sunt cam plinuță! Vreau să slăbesc, dar nu vreau nu știu ce diete sau chestii din astea, as vrea măcar niste idei sau niste site.uri de slăbit ușor acasă sau ceva de genul acesta! Dau funda

Răspuns Câştigător
| SMH a răspuns:

In primul rand nu mai manca ducliuri, fastfood, chispuri, sucuri etc.
Mananci mai multa carne (pui/curcan/vita) decat garnitura (cartofi, orez, paine).
Carnea are proteine, carfoful are carbohidrati. Crabohidratii te ingrasa, proteinele nu. (doar in cantitati foarte mari).
Incearca sa nu mai mananci cu cateva ore inainte de culcare. Nimic. Nici macar un mar.
Bafta!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca renunti la: paine, fainoase, cereale, ducliuri si sucuri, poti sa albesti usor si bine!
Daca mai faci si ceva sport, atunci vei arata superb pana la vara!

| xerxes1 a răspuns:

Cel mai simplu este da mananci mai putin.
Reduci cantitatile.
Aritmetica simpla.
Sucuri si dulciuri eliminate complet.Deja gasesti zahar in absolut orice.

| AlexDarius3 a răspuns:

Manca putin si sanatos in special daca ai un metabolism lent, sportul te va ajuta mult (in special alergatul) este recomandat sa alergi cate un km pe zi nu neaparat sa bagi viteza ca si The Flash, si o alergare usoara e recomandata. Abdomenele nu te vor ajuta mult, flotarile la fel sunt doar pentru musculatura, totodata si mersul cu bicicleta ajuta putin, dar cel mai recomandat e alergatul zilnic.

| Sunshine123 a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci pentru ca eu sunt la mentinere acum. Trebuie sa te obisnuiesti sa bei apa plata, nu minerala pentru ca nu e foarte sanatoasa. Eu am inceput sa beau apa de 1 saptamana mereu cand mi se face foame sau cand vreau ceva dulce beau apa si ajuta mult. Un alt punct pe care trebuie sa il atingi este mancatul la ore fixe. Din 3 in 3 ore cand te trezesti cu 2 gustari intre mese, gustari insemnand : alune, migdale, un iaurt, un fruct, o leguma ceva usor. Micul de jun sa fie cea mai consistenta masa pe care o mananci, apoi pranzul si cina care se serveste la ora 6, dupa 6 regula sfanta nu mai ai voie sa mananci nimic. Daca ti se face pofta de ceva dulce bea apa. Si mai trebuie sa faci miscare. Nu spun ca trebuie sa mergi la sala musai, poti sa mergi pe jos vreo 5 km si dupa sa cresti km pe parcurs, sau poti sa sari coarda pentru ca ajuta, sau sa alergi usor cateva ture. Ideea e sa renunti sa mananci paine alba, eu am inlocuit-o cu paine integrala de secara, daca nu iti place gustul prajeste-o in prajitorul de paine si nu o sa ii mai simti gustul asa mult. Trebuie sa renunti la dulciuri. Dar poti manca ceva dulce dar in cantitati mici precum ciocolata neagra in proportie de 80% -90%. Sau popcorn bio dar nu in cantitati mari. Trebuie sa renunti la sucurile acidulate neaparat si sa le incoluiesti cu apa, ceai verde si apa cu lamaie, nu limonada pentru ca aceea contine zahar. Sper sa te ajute, eu am inceput de luni si deja vad -2cm, ma simt mai usoara si nu mai mananc asa mult. Bafta multa! Sper ca te-am ajutat.

| Zsolt15 a răspuns:

Si eu am avut problema asta, toti mi-au zis ca imi revin ca mai cresc, totusi mama mi-a mai taiat din mancare dar in general mananc orice dar cu masura si nu des