Salut si eu am problema asta sa stii dar de cand ma spal pe cap cu ulei de argan(un ulei super bun pentru par) nu mai am probleme
... sa stii acum parul meu este matasos fara matreata si plin de volum.La baieti dor matreata este problema si poate volumul parului.Deci iti recomand Advance Techniques.
Trebuie sa-ti apara o cutie albatra si acest podus e ca un gel.
P.S- Ai incredere in mine! =D
Spala-te cu head and shoulders.Dar ai grija sa te clatesti bine.Si pe mine m-a scapat si eu am avut destula matreata.
Petrol. Se zice ca e numai pentru paduchi, dar nu e adevarat. Eu folosesc deoarece am si eu matreata. Si iti face culoarea parului mai inchisa
Parul tau era obisnuit cu fixativul. Matreata iti apare din cauza fixativului fiindca scalpul nu e obisnuit sa "respire". Iti sugerez sa iti schimbi samponul si sa nu mai folosesti atata fixativ poate chiar deloc.Incearca de asemenea alte frizuri care nu necesita folosirea fixativului.
Un sfat bun ar fi sa eviti fixativul si sa schimbi samponul pana gasesti unul adaptat parului tau.
Salut! Nu iti mai da cu fixativ, te speli bine cu Head & Shoulders, te clatesti si te usuci.Si nu iti mai da cu fixativ, mai bine folosesti ceara.