Buna!
Sunt de acord cu tine!
Practic, manechinele alea prezinta niste haine pe care nici nu ai unde sa le ei. Adica de exemplu: http://www.google.ro/......tp?/imgres ->Cine ar vrea sa poarte asta?! :|
Si trebuie sa fi slaba... da inteleg ca trebuie sa fi slaba, dar ei exagereaza foarte rau, cred ca ai vazut si tu cat de slabe sunt!
Asta e parerea mea;)
Pa, pa :)!
Nu e chiar o parodie de prost gust, moda si prezentarile de moda sunt doar forme de arta, un mod prin care oamenii pot sa se exprime, insa ca orice forma de art unora le place altora nu... gusturile nu se discuta.
Pentru ca pentru majoritatea celor din domeniu si numai hainele arata mai bine pe o silueta tip "bat" aia e masura standard si nu ar avea cum sa aduca fete plinute care sa prezinte hainele alea, asa cum spun ei trebuie sa "curga hainele de pe model"...cat depre rolul prezentarilor, fiecare designer isi prezinta stilul, abordarea lui fata de noile tendinte in materie de moda si chiar daca nu crezi, hainele alea chiar se vand si chiar la preturi foarte bune.
Depinde,sunt unele haine haute-couture care nu par frumoase oricui. Fetele alea sunt obsedate de greutate.dar asa e moda.Dar gandeste-te la cine le imbraca si cat se chinuie sa le produca.Eu ador moda si prezentarile de moda. Poate tu nu poti sa fii ca ele doar atat:0
Tu te uiti numai la cum arata in exterior dar sa stii ca daca te uiti mai atent poti vedea ce e la moda. Poti vedea ce model este la moda ( exemplu : floral ) ce culori sunt la moda etc. Nu trebuie sa te uiti NUMAI la cum arata modelul sau rochia! Trebuie sa le intelegi!
:*
P.S. : Exista si modele care cad de pe scena. Sunt foarte amuzante fazele daca te uiti pe youtube .