Si eu am fost in aceeasi situatie si am cam ramas asa. De la 17 nu-mi amintesc sa ma mai fii inaltat, iar acum tot 1.59 am si aprx. 45 kg.
Am incercat si eu tot felul de exercitii, sporturi si tratamente. Niciun rezultat.
Nu vrea sa-ti spulber sperantele. Asta s-a intamplat in cazul meu. In mod normal, fetele cresc pana pe la vreo 21 de ani. Exista o foarte mare posibilitate sa mai cresti, nu e timpul pierdut! In caz contrar insa, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea si sa stii ca nu e chiar atat de rau sa fii miniona. Eu nu mai niciun complex in momentul de fata si nici nu sunt adepta tocurilor sau a platformelor. Ma simt super bine cand sunt considerata "aia mica"; ma simt protejata si alintata!
Cat despre greutate...nu stiu ce sa-ti spun. Si eu incerc sa ma ingras si am observat ca reusesc (in mod involuntar, bineinteles) cand consum alimente nesanatoase (junk food in general si multe grasimi). Insa, nu-ti recomand aceasta metoda! Nici macar mie nu mi-o recomand!
In orice caz, mult succes!
Ai 41 de kg? Iti spun sincer daca mai slabesti 1kg. Lesini. Prea putini mai ales la 17 ani. Sunt altii fete si baieti care la 10 ani 11 au 45kg 50kg si nu par deloc grasi.
Vrea sa se ingrase, nu sa slabeasca.
Nu trebuie sa ii reamintesti ca are 41 de kg, si mai ales ca daca mai slabeste 1 kg lesina, nu trebuie sa o sperii, ea mananca si nu se ingrasa, crezi ca ea nu vrea sa arate ca celelate fete de 17 ani? . Puteai sa-i dai si tu un sfat, ca de criticat poate oricine. Si sa stii ca toti suntem diferiti si nu putem fi perfecti, deci gandeste de 2 ori inainte sa scrii.
Mario1996 întreabă: