Ai mai avut vârfurile decolorate înainte? Că văd două nuanţe acolo. Iar dacă foloseşti un nuanţator mov/vopsea îţi va ieşi mai intens la vârfuri şi mai închis pe lungime. Urât. Nu ai nevoie de o decolorare, dar nu te aştepta să-ţi iasă un mov intens. Nuanţator găseşti peste tot, şampoane colorante la fel, iar violet de genţiană găseşti în farmacie (3-4 lei). Ăsta îl aplici pe vârfuri cu o vată îmbibată în soluţie, laşi să se usuce şi mai aplici o dată sau de două ori. Ţine până la 4-5 spălări.Îţi va ieşi un violet-mov închis, nicidecum mov intens sau roz. Nicio vopsea nu va prinde intens pe nuanţa ta, fără decolorare.
Se prinde un mov mai frumos daca ti-l decolorezi.Depinde ce nuantator alegi pentru a nu se face roz
Asta e ideea ca nu prea stiu ce nuantator sa aleg. Nu as vrea sa il decolorez deoarece deja e cam deteriorat parul si nu as vrea sa il am blond dupa ce se duce nuantatorul. As vrea ceva care sa nu pateze hainele/perna.
Hmm violetul de gentiana pateaza dar am inteles ca e si o metoda prin care sa il faci sa nu pateze. Foloseste vopseaua movie colors care trebuie sa o reaplici la 2 saptamani. Nu contine amoniac.
Ai idee prin ce magazine se gaseste aceasta vopsea?
Hmm in magazinele de specialitate cu produse speciale pentru saloane. D-te la un salon renumit si intreaba de aceasta vopsea. Daca nu am impresia ca se comanda si pe net, nu prea stiu fiindca eu le fac cu negru permanent.
Movie color gasesti in DM sau iti poti comanda de pe net.
Poti sa mai folosesti nuantatoare de la Direction de pe gotica.ro
http://www.pinterest.com/pin/71353975318763821/ aici a folosit manica panic purple haze, scrie si tu swatch si dupa nuanta care iti place pe google la imagini sau dye si nuanta pe youtube ca sa vezi cum le-a iesit altora.
Poti folosii si vopseaua de la gerocosen ( are vreo doua nuante de mov ) ca sa fii sigura ca iti prinde nuanta. Si kallos are nuante de mov. Pentru nuantatoare ca sa fii sigura ca iti iese nuanta intensa poti sa iti faci un ombre cu o vopsea blonda gen L'oreal 801. Cam asa iese nuanta 801 http://4.bp.blogspot.com/......tled-1.png
Succes :*