Pai ai putea sa te tunzi pee o parte de-tot ( zero) si pe cealalta parte sa ti-l lasi lung, este o frizura care este la moda si este foarte purtata. Sper ca te-am ajutat :*!
Pai poti sa te tunzi in scari sau...cred ca ti-ar sta bine in "v" adica parul se termina exact ca litera V...sau eu tot timpul mi-am dorit dar tot la fel nu m-am indurat de lungimea parului sa ma tund intr-o parte mai lung si intr-o parte mai scurt
Poti sa verifici cum iti sta prinzanduti o parte din par cu agrafe si o sa semene cu tunsoarea
Am o verisoara care mereu se tunde si se vopseste. Saptamana asta o vezi blonda cu parul lasat natural, saptamana viitoare o vezi creata si portocalie/roscata, acum are breton si e vopsita negru-albastrui. A fost si rasa pe o parte, a fost si tunsa asimetric, a avut si parul mov apoi i s-a decolorat si i-a ramas mov deschis... Imi place mult de tot stilul ei dar eu nu as avea curaj sa fac asa des o schimbare radicala de look.
MDA...poti incerca ceva mai simplu...dar eu cred ca cel mai bine ai intreba coafeza ca ea cred ca stie mai multe tunsori
Incearca o tunsoare asimetrica - sunt foarte tineresti si interesante - si daca vrei si ceva culoare: www.pisica-neagra.ro