| SingleForOne a întrebat:

Când este potrivit să fie folosită ținuta de costum vișiniu și pantofii vișinii (roșu închis la culoare? Se poate purta casual și/sau în mod profesional, la muncă?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La ocazii speciale, botez, nunta, majorat. Chiar nu te duce capul?
Si nu ma refer la culoare ci faptul ca e costum. Profesional, poti purta doar daca esti vreun mare patron. Ca daca lucrezi pe un santier de constructii, ai fi penibil in costum.

| SingleForOne explică (pentru darrio2007):

Lucrând pe șantier, nu cred că este permis să fii prezent fără echipamentul respectiv, luând în considerare că se murdărește ușor, și nimeni nu-i disponibil să-l curețe des (cei din șantier). Poate doar cei de la birouri, dar și asta depinde.

În legătură cu cealaltă idee, se mai poartă și cazual, cel puțin majoritatea modelelor și culorilor. Sunt costume specifice pentru acele evenimente, de exemplu tuxedo (frac - cuvântul românesc), iar sacourile pot fi profesionale și cazuale, și acestea au modele anume, respectiv. La fel și pentru dumneata, răspunsul pe care l-am scris mai sus ți se aplică, de asemenea.
Revenind la întrebare, eu am întrebat despre o anumită culoare, cum ar fi mai potrivit.

Te rog, dacă nu ai o idee pe această temă, și nu ești dispus să experimentezi sau să faci un Google search preventiv, nu mai răspunde.

| Zuzu1991 a răspuns:

Cand se coc visinele rolling on the floor

cand simti ca iti sta bine, ce intrebare, auzi

| SingleForOne explică (pentru Zuzu1991):

Întreb la categoria de "fashion", și se oferă răspunsuri nesimțite și irelevante. Dacă nu ai un simț pentru "fashion", și nu ești pregătit pentru o întrebare anume, de ce mai răspunzi, pierzi timpul aiurea și al altuia?

Eu m-am așteptat că ar putea fi cineva cu un simț de fashion pentru bărbați, în particular pe stilul clasic - costum. În caz contrar, era mai bine să nu fi spus nimic decât să apari cu răspunsuri de genul "toate hainele sunt țoale, când simți că îți stă bine, atunci ești bine, nu mai contează"...

| Zuzu1991 a răspuns (pentru SingleForOne):

Deci, daca e fashion poti sa pui intrebari roz bonbon cu picatele in roz marin, nu?
dupa cum vezi eu am fost SINGURUL care ti-a dat raspunsul corect:

"cand simti ca iti sta bine"

iar in realitatea reala NU am auzit ca cineva sa se imbrace intr-un anumit fel din cauze externe, in afara de evidentul nunta, botez-uri, petreceri simadicoase, samd, in care evident ca te dichisesti
iar asta dovedeste inca odata, ca daca vrei sa te dichisesti fara motiv atunci o faci cand si cum iti vine cheful

deci, multumesc de energia negativa, daaaaar...
cine zice ala este ca magarul din poveste tongue rolling on the floor