Eu folosesc Wash Go...e foarte bun si iti rezolva toate problemele scalpului si ale parului.
Truffle! E exagerat de scump dar e de necomparat. Un sampon pe baza de trufe albe, praf de diamant si extract din meteoriti.
Praful de diamant ofera stralucire parului.
Extractul din meteorit contine 80% minerale asemanatoare cu cele ale parului.
Mie mi-a rezolvat toate problemele parului. Aveam parul despicat pana la jumate (am parul pana aproape de fund) pentru ca il indreptam cu placa sau il ondulam. Intr-o zi m-am gandit ca trebuie sa ma opresc pentru ca parul meu arata oribil si nu vream sa ma tund. Am vorbit cu cineva despre problema mea si mi-a zis despre acest sampon. L-am cumparat si mi-am rezolvat orice problema. Acum am parul indreptat cu keratina pentru ca nu vreau sa folosesc placa din nou si folosesc in continuare acest sampon.
Incearca selsun blue pentru par gras sau Phytocedrat din farmacii.
Well, Phytocedrat chiar functioneaza: mi-am spalat parul acum trei zile, si in continuare parul are volum si a disparut senzatia de par gras. Dupa samponare am folosit cum fac in mod obisnuit, tratamentul pentru par vopsit (fara a atinge scalpul sau radacinile). Acum sunt foarte multumita, Phyto mi-a rezolvat problema!
sursa : http://www.spufi.com/par-gras/
Poti sa-ti iei si sampoane uscate de la batiste pentru ca-ti mai salvezi parul o zi de la spalare. Dar daca nu e gras de se ingrasa dupa o zi sau doua o sa-ti priasca foarte bine sampoanele.
Dove- daily moisture este super pentru ca iti face parul moale, usor de descalcit, mirosul samponului persista cam 3 zile, si nu iti umfla parul.
buburutza0431 întreabă:
fartsandgiggles întreabă: