Bună.
Pentru curățare ai nevoie de un tonic, pentru îngijire și hrănire mergi pe uleiuri, sunt fără coloranți și conservanți: ulei de migdale dulci, ulei de măsline, ulei de cocos, etc.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Seara, inainte de culcare dupa demachiere, pune pe o discheta demachianta ulei de masline iar apoi pe fata, si dormi asa (intra repede in piele) ![]()
Si eu am ten mixt iar la mine face minuni. In rest dimineata ma spal cu gel Yves Rocher cu scrub si pentru hidratare o folosesc pe buna noastra prietena Doina (sticluta alba cu capac mov). Pana acum un an eram sceptica in privinta ei pana m-am hotarat sa o incerc, si a meritat
Seara, inainte de culcare dupa demachiere, pune pe o discheta demachianta ulei de masline iar apoi pe fata, si dormi asa (intra repede in piele) ![]()
Dimineata ma spal pe fata cu gel Yves Rocher cu scrub iar pentru hidratare o folosesc pe buna noastra prietena Doina (sticluta alba cu capac mov). Sincera sa fiu acum un an eram sceptica in privinta ei, dar m-am hotarat sa o incerc si de atunci o folosesc intruna
Buna adelina, poti sa incerci nivea pure and naturally, eu folosesc aceasta crema si crede-ma face minuni cu adevarat, succes