anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa ma mai ingras? am 14 ani si am 40 de kgsadam fost la doctor si mi-a spus ca sunt km slabuta de varsta mea... dati'mi si mie niste sfaturi :*:*
help me pls:X

5 răspunsuri:
| Panda15 a răspuns:

Fa un regim dimineata ceva usor un iaurt ceva pranz supe seara cateva fructe nu stiu mananca putin din fiecare nu manca multa paine si nici banane ele ingrasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna oricare ai fi,
In primul rand te rog sa scrii corect din punct de vedere gramatical si fara sa amesteci limba romana cu limba engleza! Ori scrii in limba romana, ori scrii totul in limba engleza.
Un sfat este sa mergi la medic la control; al doilea sa faci niste tratamente pentru ingrasare. S-ar putea sa ai arderile interne foarte puternice. Dar mergi intai la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna draga sunt un baiat din galati si eu eram tare slab acum am 74 kg ia Proteine de sala fitnes de barbatiwinking merge iei 2 cupe de Promass si merge tine-o asa timp de 1 luna si ai sa vezi schimbarile... manca cel putin 5 mese pe zi. manaca dimineatawinking. te po0p:* papa :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Costyna. pune mana si mananca ca eu am lesinatcryingdin cauza la mancare...si acum mananc dar tot nu ma ingras

| (0$t!n@ a răspuns:

Si eu am 12 ani si 35kg si eu sunt slabuta dar daca mie imi place asa nu am lesinat niciodata si le tot spun alor mei ca nu ma cred eu insumi asa slaba cand o sa lesin atunci o sa am pun pe ingrasat parerea meawinking