Poți să îți fac un contur simplu de inimă, dar nu foarte mare. Cam cât unghia de la degetul mare. Și când o să te căsătorești, să pui inițiala soțului tău acolo, înăuntrul ei Așa măcar ar însemna ceva pentru tine.
Sunt modalitati sa faci tatuajul nu permanent...cu henna sau eu stiu...cu marker permanent ar dragutsa fundita sau o inimioare mica, niste stelute cu prima litera din numele unui om drag sau al tau, sper ca te-am ajutat, daca vei face permanent iti va parea rau, iti imaginezi tu, doamna serioasa la 35 de ani cu fundita pe incheietura
sau bunica cu fundita la incheietura
Dca ai doar 14 ani nu face aceasta tampenie de care sa iti para rau... tatuajele la femei mi se par vulgare. doar ai vazut cum arta zavoranca
).sincer.nu mi-o lua in nume d rau:* mai asteapta poate gasesti singura ceva ce te reprezinta
Daca vrei sa fie permanent nu te sfatuiesc.;[
Ai abia 14 ani, si sigur te vei plictisi de el.
Daca vrei sa fie permanent mai asteapta, si gandeste-te totusi la ceva care sa insemne ceva pentru tine. :]
Daca nu vrei permanent, fundita ar fi dragutsa, sau niste stelute sau poate un fluturas.
In legatura cu modelul gasesti multe pe google...eu am 15 ani si am o steluza pe sold (mica) sincer imi pare rau pentru ca nu ai iesit bine...si clar nu mai am cum sa o scot.as vreau sa-ti spun sa ai grija cine til face si mai ales cum.
Ai 14 ani si peste 4-5 ani o sa iti para rau indiferent de tatuajul pe care ti-l faci acum.
Eu la 15 ani mi-am facut Hello Kitty. Parerile de rau au aparut pe la 18 ani.cand am aflat ca o sa raman cu un semn foarte urat daca il scot.
...dar o sa iti para rau peste cativa ani, oricat de misto ar fi tatuajul si eu vroiam sa imi fac, dar la 18 m-am gandit mai bine si chiar daca mi-am dorit de la 14 pana la 16 ani un tatuaj ma bucur ca nu mi l-am facut.
Eu zic un fluturas colorat...
O funda e o idee buna, un fluture, o inima, o stea, numele tau in Chineza / Jaoneza ...Bafta
Sfatul meu este sa-ti faci un tatuaj care sa reprezinte/sa insemne ceva pentru tine.
anonim_4396 întreabă: