| Many_9135 a întrebat:

Ce tatuaj. as putea sa imi fac la incheietura mainii, m`am gandit la fundita. gen thinking ( am 14 ani nu vreau o tampenie de care sa imi para rau ) happy

Răspuns Câştigător
| Loome a răspuns:

Poți să îți fac un contur simplu de inimă, dar nu foarte mare. Cam cât unghia de la degetul mare. Și când o să te căsătorești, să pui inițiala soțului tău acolo, înăuntrul ei big grin Așa măcar ar însemna ceva pentru tine.

13 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Sunt modalitati sa faci tatuajul nu permanent...cu henna sau eu stiu...cu marker permanenthee hee ar dragutsa fundita sau o inimioare mica, niste stelute cu prima litera din numele unui om drag sau al tau, sper ca te-am ajutat, daca vei face permanent iti va parea rau, iti imaginezi tu, doamna serioasa la 35 de ani cu fundita pe incheietura big grin sau bunica cu fundita la incheieturahee hee

| KaterinaPetrova a răspuns:

Dca ai doar 14 ani nu face aceasta tampenie de care sa iti para rauhappy... tatuajele la femei mi se par vulgare. doar ai vazut cum arta zavorancalaughing).sincer.nu mi-o lua in nume d rau:* mai asteapta poate gasesti singura ceva ce te reprezintabatting eyelashes

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Daca vrei sa fie permanent nu te sfatuiesc.;[
Ai abia 14 ani, si sigur te vei plictisi de el.
Daca vrei sa fie permanent mai asteapta, si gandeste-te totusi la ceva care sa insemne ceva pentru tine. :]
Daca nu vrei permanent, fundita ar fi dragutsa, sau niste stelute sau poate un fluturas. love struck

| Yokrisztinutzza a răspuns:

In legatura cu modelul gasesti multe pe google...eu am 15 ani si am o steluza pe sold (mica) sincer imi pare rau pentru ca nu ai iesit bine...si clar nu mai am cum sa o scot.as vreau sa-ti spun sa ai grija cine til face si mai ales cum.

| yana_9783 a răspuns:

Ai 14 ani si peste 4-5 ani o sa iti para rau indiferent de tatuajul pe care ti-l faci acum.
Eu la 15 ani mi-am facut Hello Kitty. Parerile de rau au aparut pe la 18 ani.cand am aflat ca o sa raman cu un semn foarte urat daca il scot. happy

| DianaScorpio a răspuns:

Daca nu vrei o tampenie de care sa iti para rau, mai bine nu iti face.

| Tania a răspuns:

...dar o sa iti para rau peste cativa ani, oricat de misto ar fi tatuajul si eu vroiam sa imi fac, dar la 18 m-am gandit mai bine si chiar daca mi-am dorit de la 14 pana la 16 ani un tatuaj ma bucur ca nu mi l-am facut.
Eu zic un fluturas colorat...

| PinkDea a răspuns:

O funda e o idee buna, un fluture, o inima, o stea, numele tau in Chineza / Jaoneza ...Bafta

| filiblox a răspuns:

Alegeti singur/a modelul :) http://www.romanian-tattoos.ro/

| Homye18 a răspuns:

Sfatul meu este sa-ti faci un tatuaj care sa reprezinte/sa insemne ceva pentru tine.

| Andreeeeea_4279 a răspuns:

E o tampenie oricum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici sa nu te gandesti! ai 14 ani silly

| Many_9135 explică:

# fashionbunny. ar fi genial o batranica cu un tatuaj fundita. rolling on the floor) day dreaming