Omuletule, nu prosti lumea sa nu manance.
Documenteaza-te mai mult si nu te lua dupa agarici care indruma la foamete, pentru ca organismul uman difera de la individ la individ, si au fost si sunt cazuri cand prin infometarea organismului, oferind un regim strict, nu face decat sa-l slabeasca si sa-l expuna la boli din cele mai diverse si pana la moarte.
Infometarea este aproape acelasi lucru cu sinuciderea, asa ca nu mai da indicatii de proasta calitate, ci pune-ti doar tu procedeul de slabire in aplicare, fara a instiga alte persoane de a face acest lucru daunator sanatatii mentale si fizice.
Poate manca orice, cu conditia sa arda grasimile si sa elimine toxinele, doar prin multa miscare, indiferent cum se face miscarea, prin sex, sport, sau orice alte activitati care obiga organismul sa consume ceea ce este in surplus.
Vrajile cu salate, fructe si alte radacini, asa cum explici tu, nu face decat sa distruga ceea ce Dumnezeu a creat, adica fiinta umana.
Cu certitudine nu esti citit prea mult si inca nu ai aflat de continutul ridicat de E-uri si nutriti, toxice pentru organismul uman, aflate in aceste legume si fructe recomandate de tine.
Din nefericire, legume si fructe crescute in mediu natural...nu prea mai exista, asa ca ce ti-e o leguma sau un fruct "contaminat" sau un gratar facut la iarba verde... tot acelasi randament negativ il au pentru organism.
bine ca nu i-ai recomandat doar pastile care sunt supliment alimentar, ca sa se intoxice si mai mult...
Site-ul ăsta te poate ajuta:
http://www.dietetik.ro/diete
http://www.dietetik.ro/diete/diete-cu-rezultate-rapide
De ce?
Dar esti prea slaba sau cum?
Da. Se vede că nu-mi plac hamburgerii...
Eu nu mananc de la fast-food si nici dulciuri nu prea mananc sau sucuri acidulate, mananc mancare normala doar ca nu stiu de ce de cand aveam vreo 5 ani am inceput sa ma ingras cate putin iar acum m-am pricopsit cu cateva kg in plus.As vrea sa le dau jos dar nu stiu cum.
Pai depinde la mine in Craiova exista un program Herbalife si iti dau ei detalii
Foarte simplu poti slabi: fa sex.
Raspunsul meu este cel mai complet, dar exercitiile le poti face doar prin aplicare, fara alte indicatii.
Daca n-ai cu cine face sex, e ceva mai grav, si-atunci va trebui sa gasesti stadionul pe care sa alergi zilnic cel putin 5Km.
Mai poti incerca cu bicicleta, dar numarul km creste la cel putin 100-150Km, zilnic.
Spor la slabit!
Multumesc pentru incurajari dar nu ma refeream prin exercitii la sex.
Acum n-am spus un lucru rau, ci doar ma refeream ca prin sex, sunt pusi in miscare toti muschii corpului, iar miscarile nu fac altceva decat sa arda caloriile si grasimile aflate in surplus.
Nici prin gand nu mi-a trecut sa te indrum a face sex (neprotejat) si a concepe alte fiinte umane, ci doar ti-am dat un exemplu bun de urmat, in cazul in care ai un partener care te vrea un fotomodel adevarat.
orice om (femeie/barbat) este frumos asa cum l-a lasat Dumnezeu pe Pamant, asa ca nu trebuie sa te complexezi pentru un lucru marunt, ci trebuie doar sa te bucuri de sanatate, si-atat.
Daca esti sanatos, ai de toate si chiar nu te intereseaza parearea altora despre tine, pentru ca... NIMENI nu este perfect.
Incearca sa vezi defectele altora si apoi te vei convinge ca arati mult mai bine decat un om bolnav, fizic sau psihic, si mandreste-te cu ceea ce ti-a harazit natura.
O zi frumoasa.
Multumesc pentru raspuns si stiu ca nu ai zis un lucru rau, asa ca nu te simti prost daca am zis ceva.O zi frumoasa si tie!
Poti adauga o funda raspunsului care crezi ca-ti este util.
Ma lasi? sex?! hai da-o naibii, poate fata nu a mai facut
N-am cum sa te las, nici daca ma rogi, ca n-as vrea sa procreez lumea cu specii rare ca tine.
Probabil ca tu citesti printre dinti si nu faci legatura intre ce se scrie si ce concluzie tragi tu.
M-am referit la sex, doar dintr-un anumit puct de vedere, nu din cel pe care il savurai tu, curgandu-ti balele atunci cand ai citit cuvantul "sex".
Cei cu mintea lucida, au inteles referirea mea, fara a da alte conotatii acestui procedeu, de a consuma grasimile si caloriile pe care organismul le asimileaza din hrana zilnica.
Dai sfaturi proaste, asa ca te indrum sa-ti cauti altceva de lucru, inainte de a suferi cineva de pe urma sfaturilor tale "originale".
Succes la slabit! )
Incearca cura cu otet de mere. de cand tine aceasta cura sora mea sa-a transformat intr-o masinarie de ars calorii. bea in fiecare dimineata dizovat intr-o cana cu apa calda 2 lingurite de otet. asa faci inainte de fiecare masa. slabesti cam 3-4 kg pe saptamana. ex d exercitii : abdomene. alearga. bicicleta, role
Pai,mai intai trebuie sa ai o dieta stricta,fara paine,fara prea multa carne,nicio prajeala sau mac,kfc,si fara sucuri acidulate,trebuie dimineata sa bei sucuri naturale sau ceai,dar nimic altceva; trebuie dupa sa faci flotari,genuflexiuni, arcuieri de bazin si extrem de mult jogging; la pranz fara bere sau alcool sau dulciuri, nici macar in ghetata; si app(cerealele ingrasa)fara batoane fitness ca mai rau te ingrasiP.S:sunt doar niste chestii facute sa arda calorii false si nu te ajuta cu nimic; mananca multe verdeturi, salata; fructe; legume, nu conteaza de care si ce fel(incearca tije de telina)
Fara suparare...ai inmcercat tu vreodata sa slabesti? si, pentru buna ta stiinta, inca se gasesc legume si fructe crescute in mediul rural, cel putin asa am slabit eu 5 kg
Din fericire, nu sunt scapat de sub control, asa cum se pare ca esti tu. E o mare tampenie sa vrei sa faci ceva impotriva firii si a naturii, asa ca las-o moale cu slabitul tau, prin cura de legume si fructe.
Eu n-am incercat sa slabesc, pentru ca am fost sportiv de performanta, asa ca miscarea la mine este ca aerul la tine..
Vorbesti de fructe si legume din mediul rural, dar ai uitat sa specifici ca acelea ajung cu precadere doar pe masa celor din acel mediu, iar ce gasesti tu la piata, in mod categoric nu sunt pur naturale, ci sunt asa cum explicasem intr-un raspuns anterior.
Vezi sa nu slabesti mai mult de 5kg, ca te vei intalni cu Michael Jackson.
Omuletule, nu prosti lumea sa nu manance.
Documenteaza-te mai mult si nu te lua dupa agarici care indruma la foamete, pentru ca organismul uman difera de la individ la individ, si au fost si sunt cazuri cand prin infometarea organismului, oferind un regim strict, nu face decat sa-l slabeasca si sa-l expuna la boli din cele mai diverse si pana la moarte.
Infometarea este aproape acelasi lucru cu sinuciderea, asa ca nu mai da indicatii de proasta calitate, ci pune-ti doar tu procedeul de slabire in aplicare, fara a instiga alte persoane de a face acest lucru daunator sanatatii mentale si fizice.
Poate manca orice, cu conditia sa arda grasimile si sa elimine toxinele, doar prin multa miscare, indiferent cum se face miscarea, prin sex, sport, sau orice alte activitati care obiga organismul sa consume ceea ce este in surplus.
Vrajile cu salate, fructe si alte radacini, asa cum explici tu, nu face decat sa distruga ceea ce Dumnezeu a creat, adica fiinta umana.
Cu certitudine nu esti citit prea mult si inca nu ai aflat de continutul ridicat de E-uri si nutriti, toxice pentru organismul uman, aflate in aceste legume si fructe recomandate de tine.
Din nefericire, legume si fructe crescute in mediu natural...nu prea mai exista, asa ca ce ti-e o leguma sau un fruct "contaminat" sau un gratar facut la iarba verde... tot acelasi randament negativ il au pentru organism.
bine ca nu i-ai recomandat doar pastile care sunt supliment alimentar, ca sa se intoxice si mai mult...
Joghing in fiecare zi cu folie de bucatarie si dupa faci abdomene fata spate si atletism sau baschet
Maria_Rahela_1992 întreabă:
Mihaibbb întreabă: