Buna.Nasul e partea cea mai proeminenta a fetei, care in general este mai sensibila la razele UV.Probabil unghiul acestuia favorizeaza bronzarea, si ar trebui sa reaplici crema cu spf mai des, sau chiar sa alegi unul mai mare de 50.
O sa incerc un spf mai mare.
Pai spf ul de 50 cam maxim o ora iti ofera protectie daca stai in bataia soarelui. Ori nu aplici suficient pe nas ori ai nasul uleios si se duce repede spf ul de pe el ori stai prea mult in soare puternic ori vesnica problema, nu reaplici sau nu reaplici la maxim 2 ore
Ma dau mereu inainte sa ies afara si degeaba, chiar daca nu prea stau afara intre 13 si 17. Eu nu cred ca toate persoanele pe care le vad pe strada se dau cu spf pentru ca n-au nasul rosu. Cred ca este vorba de pielea mea.
Probabil. Eu ma dau dimineata si nu ma inrosesc chiar daca stau mult afara si am si tenul gras. Poate spf ul e de vina, stii de scandalul cu firma aceea care vindea spf care nu avea aproape deloc protectie solara?
Inca nu are putere soarele, asteapta sosirea verii cu arsitele lui, dar sunt si unele fete cu pielea foarte alba care nu se pot bronza deloc decat cu solar.
Tin sa te contrazic, indicele UV sunt cele mai mari in perioada iunie-iulie, deci e cam la maxim acum. Chiar daca inca nu este foarte cald, indicele UV in perioada asta sunt la fel si daca sunt 15 grade si 38.Totusi am intrebat de ce ma bronzez doar pe nas si pe restul corpului nu...
Pentru ca nasul iese in evidenta mai mult și îl bronzează mai repede soarele/ aceeași chestie pățesc și eu.