| Llllllaaaalllllaaaura a întrebat:

De ce nu ma lasa iubitul sa port anumite haine cum ar fi o bluzita mai transparenta sau pantaloni scurti sau sandale cu margele, ma mai si dispera orice alegere moderna as face zice ca asa se imbraca fetele acelea.Atunci de ce doamne mai sunt la moda?!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca, iubitul tau vrea sa te controleze si sa te manipuleze!
Te sfatuiesc sa renunti la iubitul asta, ca nu-i genul de om care sa te iubeasca, ci doar sa te controleze si sa-ti impuna!
Oamenii care iubesc cu adevarat si cu tot sufletul, nu impun nimic in dragoste, isi iubesc partnerul/partnera asa cum este, fara sa-i impuna nimic.

| Dalmore a răspuns:

Pentru ca e posesiv. Nu-ti manca tineretea langa un om bolnav si toxic, care vrea sa-ti fure libertatea si sa te transforme intr-un bun personal. Esti un om, nu apartii nimanui si ai dreptul sa faci propriile alegeri.

Nu e vorba de moda, e vorba de faptul ca e gelos, stie cum il atrag pe el fetele imbracate asa si nu vrea ca altii sa fie atrasi de tine. Cunosc specia asta de cazuti in cap. Si sunt irecuperabili.

| AnaQ a răspuns:

Părerea mea este faptul că îți dă un sfat util pentru tine, îți vrea binele pentru că oamenii vorbesc, mai ales dacă ești de la tara, toți sunt cu ochii pe tine, vrea sa fii o fata decentă.
Daca un anumit tip de haine sunt la moda, nu înseamnă că tot cârdul trebuie sa se îmbrace la fel, te îmbraci sa te simți bine, sau sa atragi privirile altora? O fata/ femeie trebuie sa arate bine, dar cu cât mai decent, finuț, elegant și cu bun simț. E o mare diferență între a fi sexy ( probabil cum vrei tu) și a fi prea exagerata. Cum sa - ți iei o bluza transparentă, când tu ai iubit, îl faci de râs, înafara că vor rade oamenii de tine, vor rade și de el, de părinții tăi etc.

| Xandra07 a răspuns:

Nu te lasă pentru că e prost. Nu trebuie sa iti controleze el alegerile. Din ce spui tu este o persoana toxică, prea posesivă si ar trebui sa te desparti de el sau sa purtati o discutie serioasă în urma căreia să rezolvați problemele astea si sa ajungeti la un acord comun.

| Llllllaaaalllllaaaura explică:

Da imi spune ca nici nu ar trebui ca de aia ma vb lumea de rau..si sa nu uit ca sunt vazuta rau in sat.deci ei daca stiu cu ce sa imbraca o dinaceia imediat ma asociaza.Sa fie asa?