| ChocolateDroid a întrebat:

Dintii mari din fata de sus pana cand cresc? Vorbesc in numele prietenei mele, nu are net : Am dintii de sus din fata cam lungi si mari iar ceilalti sunt mici, adica cei din fata mi se par normali, doar putin lungi dar cei de langa cand o sa creasca sa arate uniform cu cei mari din fata? Va rog ajutati-ma, chiar are nevoie. Funda

4 răspunsuri:
| Miruna_7873 a răspuns:

Depinde cati ani are.
Dintii se formeaza pana la 14-15 ani cand cresc.
Iar pentru probleme de genu exista aparat dentar etc.happy

| nutty a răspuns:

Depinde de dantura, suntem toti diferiti din punctul asta de vedere. Unii ii au pe cei din fata mai lungi, altii la acelasi nivel cu ceilalti. Unora le sta bine cu dintii din fata mai lungi...nu consider asta o problema, important e sa fie ingrijiti. Putine persoane au dantura perfecta, pe tot parcursul vietii dantura se modifica. Dar aproximativ pe la 14-15 ani cresc toti. big grin Pentru a fi mai sigura trimite`o la dentist, si o sa o lamureasca.

| pitesti a răspuns:

-tata copii rad de mine la scoala ca am dintii mari. - ha ha laughing ei nu au vazut ce urechii au - ha ha ha - straight face nu mai rade ca zgarii parchetul laughing pana o sa zgarie parchetul tongue

| Nikoletta_9638 a răspuns:

Chiar daca nu vor creste ceilalti dinti si va ramane tot asa, isi poate scurta putin cei doi dinti big grin asa a facut prietena mea ca avea aceeasi problema happy