Practic trebuie sa te imbrai in negru tot dar daca nu ai asta este. Doliu e in suflet cu orice te imbraci. Condoleante!
Imbraca-te cum vrei.Te duci pentru persoana decedata nu pentru aia carora le pasa mai mult de toale decat de prezenta ta.
Albul reprezintă fericirea. Negrul reprezintă tristețea. ^_^
De ce crezi că mireasa e albă și mirele are doar cămașa albă, iar în rest doar negru? ![]()
Acum trecând la subiect... este nepoliticos să mergi la o înmormântare cu alb, câtuși de puțin ai avea pe tine.(Poate excepție șosetele)
De asta mirele se imbraca in negru. ![]()
Mai ales in mediul rural unde esti subiect de discuti pentru batranicile bagacioase, dar daca chiar nu ai de unde sa faci rost de o camasa neagra, iti pui un sacou negru peste camasa si dai inainte.
E o discriminare a culorilor
, daca e alb la fata, e bine sa se dea cu crema de papuci, nu?
Părerea mea este că albul este adevărata culoare a morţii, dar ceilalţi spun că e negrul.Fiecare cu părerea lui.
Eu aş zice că e ok să mergi aşa.
Salut! Nu. Nu e bine sa te imbraci in alb la inmormantare pentru ca trebuie tinut doliu.
Nu cred ca este ok. Dupa parerea mea ai putea sa iti iei tricou/camasa/hanorac/bluza neagra..De ce te-ai imbraca in alb la o inmormantare? E absurd.
Toutui întreabă: