| Lulu_8321 a întrebat:

Eu am par doar la subratul drept, la cel stang inca nu (am 11 ani, sunt sora utilizatorului). Eu peste 2 saptamani s-ar putea sa ma duc la o petrecere si as vrea sa imi iau un tricou. As vrea sa ma epilez la subrat, dar fara sa stie mama sau sora pentru ca nu sunt in relatie buna cu ele (momentan suntem certate) si fara epilator sau ceara. Vreau sa ma epilez cu ceva ce se gaseste in casa. Ma gandeam la scoth. Este bine daca imi lipesc scoth si pe urma trag? Adica ma gandeam ca daca trag se ia parul.Va rog ajutati-ma!

12 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Cu scotch am incercat si eu pe picioare sa vad daca nu cumva e la fel de bun ca ceara laughing Ar merge da nu ia complet laughing Cu lama cel mai simplu. Poti si cu crema la fel de simplu adica nu e neaparat sa afle mama sau sora ta adica poti sa pui cutia undeva sa nu o vada ele.hee hee

| Ruxiii a răspuns:

Nu cred ca merge cu scotch. Incearca cu un aparat de ras.

| DoarOana a răspuns:

Nu, nu, nu sa nu incerci cu scotch. Parul nu se va lua dar iti vei provoca o usturime.

Incearca cu big (cel pe care il foloseste tatal tau cand se barbereste. Ai grija mare numai sa nu te tai. Daca nu poti cumpara o crema depilatoare.

| dublud a răspuns:

Nu!
Uita-te prin baie daca gasesti un big de barbierit... Daca nu il foloseste pe cel cu care se barbiereste tatal tau ce trebuie el sa stie.laughing cand faci dus/baie si esti uda cat de cat iei un big si te epilezi nu iti trebuie creme. Nici sa nu te gandesti la scoci sau pensat sau alte prostii. Dupa ce termini ai grija sa iei un burete si sa cureti frumos bigul sa nu se observe ca ai facut ceva. Iar dupa dus sa speli sa nu se vada ca te-ai epilat. happy Eu fac asta de 1 an si pe picioare si sub brat si nu am nimic. happy
p. s. NU doare deloc

| Doloresidk a răspuns:

Pentru inceput un sfat: Sa nu te epilezi niciodata cu epilatorul la subrat, deoarece pielea e mult pre sensibila [sfat pentru cand vei mai creste].

Referitor la intrebarea ta...nu cred ca ai gasit solutia cea buna. Ar mai fi lame de ras, dar daca nu te pricepi, te poti taia.

Ar fi bine sa te impaci cu una din ele deoarece, daca incerci alte metode de epilat, te poti irita straight face
Bafta in continuare!

| Annye18 a răspuns:

Nuu...cum sa folosesti scoth?
Mai bine un big happy

| DAC a răspuns:

Nici scoth si nici big.
Mai bine ai cumpara o crema depilatoare... Daca te faci cu lama e rau caci dupa o sa iti creasca des, inchis la culoare si sa nu mai spun ca tepos, iar asta e dezgustator.
Desi ar fi fost mai bine sa te impaci cu una din ele, caci te ajuta.
E mai bine cu ceara, crede-ma, dar pentru ca nu ai de gand sa te impaci cu ele incearca sa cumperi benzi sau crema depilatoare... altceva nu am ce sa iti mai recomand

| DAC a răspuns:

Ba da. de ce nu. daca spui ca ai putin, hm, cred ca poti sa le tragi cu penseta.
Numai nu incerca cu lama, ai sa regreti dupa, crede-ma!

| moniii_1083 a răspuns:

Mai, nu stiu ce sa spun!
scotchul nu pare o idee prea buna, de altfel nici un bic nu e o super-idee! Dar decat scotch mai bine un bic :d!

| Alinnutza07 a răspuns:

Esti sanatoasa?laughing
intrebarea aceasta cred ca e pusa la mistowinkingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu lama.nu o sa te doara

| Lulu_8321 explică:

Dar daca ma pensez? Mama si sora mea sunt plecate din tara (nu vroaim sa mentionez asta dar nu conteaza) si sunt acasa doar cu tata si fratele meu.Si nu pot sa ii intreb pe ei. Iar daca i-asi cere tatalui meu bani m-ar intreba pentru ce si mi-ar fi rusine sa-i zic ca vreau sa ma epilez. Deci este bine daca ma pensez? Nu am foarte mult par...