Întrebare recomandată | MeGhosta a întrebat:

Fetelor, v-ati decolorat vreodata parul? Vreau sa mi-l decolorez pentru a il face roscat dar imi este frica sa nu mi-l ard foarte rau. Unele fete imi spun ca nu si l-au ars mai deloc dupa decolorare dar unele spun ca da. Ce sa fac? Tin neaparat sa ma fac roscat aprins. Am folosit direct pe culoarea mea naturala dar nu iese exact cum imi doresc eu.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

L-am decolorat de mai multe ori, ceea ce a dus la distrugerea parului meu, o decolorare nu afecteaza asa mult dar mai multe nu iti recomand

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la un salon specializat, si vorbeste cu o coafeză cu experiență, ea te va ajuta și sfătuii. Mult succes.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Decolorarea parului poate duce la distrugerea lui, uneori pentru mult timp.Depinde de fiecare persoana in parte.Coafezele au anumite,, indicii,, privind rezistenta fiecarui tip de par in parte si stiu ce se potriveste.Nu e recomandat sa faci asta pentru prima data fara consultarea unei profesioniste.

| Azazea a răspuns:

Da, l-am decolorat de 2 ori, odata aveam parul de vreo 50 cm, pana la juma spatelui, si nu pot sa zic ca era foarte degradat dupa decolorare, dar dupa vreo luna m-am tuns bob, si l-am mai decolorat inca odata, si tot nu mi se parea degradat, arata mai naspa decat inainte, nu mai avea stralucire si era asa...ca fanullaughing
anyway dupa inca vreo luna de bob, m-am ras in caplaughing
si acum e sanatos si frumoslaughing)
deci normal ca decoloratul strica parul mai tare decat o vopsire, dar daca iti tunzi varfurile(macar10cm) inainte sa il decolorezi eu zic ca nu ramane foarte distrus. Si sa nu il decolorezi des, ca atunci ramai cheala, depinde si de parul tau natural, cat este de puternic si sanatos.
Good luck.

| CrazyGirlinRain a răspuns:

Eu mi-am decolorat parul de 2 ori. Prima, cand mi l-am facut roscat, si a 2-a cand mi-am facut ombre.
Iti sugerez sa il decolorezi la un salon, fiindca au un decolorant care nu ataca asa tare parul. Depinde si de firul de par pe care il ai.
Dupa prima decolorare, al meu nu s-a degradat aproape deloc. Am avut insa grija de el, masti si tratamente.
Insa, in timp, cu decolorare si vopsit peste vopsit, parul se degradeaza.
Daca iti doresti foarte tare, decoloreaza-l. Totul tine de ce produse folosesti, unde ti-l decolorezi, cum il ingrijesti. Oricum, parul creste si daca tai periodic din varfuri o sa fie bine.
Bafta!

| r0xany a răspuns:

Eu sunt bruneta vopsita si m am cam plictisit de culoarea asta acum doua saptamnai mi am pus in cap sa ma decolorez si asta am si facut...dar din pacate nu prea mi a iesit unde am avut crescut parul meu natural s-a decolorat dar unde era negru na iesit nimic si sa stii ca al meu nu s-a ars deloc dar na acum depinde ce tip de fir de par ai ..firul meu e gros