Si eu mi-am luat de pe Bfashion o fusta care imi este ca si turnata si o pereche de tenesi(i-am luat cu o marime mai mare si mi-au venit foarte bine). Trebuie sa ai grija la material (ar fi bine sa iei bumbac la imbracaminte) ca sa nu iti para rau m-ai tarziu ca ti s-a rupt s-au te-ai incins in ea(daca iei supra elastic)
P.S.Ai grija daca iti comanzi sa confirmi comanda.(eu am trimis comanda dar era necompletata si au trecut mai mult de 6-7 si n-a venit si i-am intrebat la ei pe site de ce nu vine si dupa zece min. m-au sunat si a venit in 4 zile). Pupicei!
Am cumparat atat haine, cat si ciyme.E cel mai de incredere site pentru mine..adica inclusiv Elefant.ro au fost mai neseriosi decat BFashion.Marimile se potrivesc iar preturile sunt excelente, nu mai vorbim de calitate! Te pup!
Nu am mai comandat niciodata haine de pe Internet si nici acum nu as fi vrut, insa am gasit niste modele la bluze pe care nu prea le-am vazut prin magazine si chiar mi-au placut. Daca e mai ok decat Elefant (de unde am cumparat doar carti, dar am fost multumita) nu cred ca o sa fie probleme si pot sa stau cat de cat linistita pana vine comanda. Multumesc mult! :*
Mie imi este un pic teama sa nu cumva sa nu nimeresc marimile. Am vazut ca multi nu erau multumiti din cauza intarzierilor, insa nu spuneau exact din ce cauza s-a intarziat atatea zile, oricum pe mine nu prea ma intereseaza in cat timp vine, important e sa vina totul ok si sa fie produse bune. :*
Ma simt oarecum datoare sa povestesc experienta mea cu ei. Am dat 2 comenzi intre timp si ambele au venit in 4 zile, niciuna nu a avut vreun produs lipsa. Sunt unele firme la care marimile nu prea se potrivesc, insa n-am avut probleme atat de mari incat sa nu pot purta ce am achizitionat. Referitor la materiale, mama mea e croitoreasa, deci se pricepe cat de cat si da, materialele chiar sunt cele promise pe site, asa ca depinde de fiecare ce fel de material alege si daca arata sau se simte ca fiind de slaba calitate. Per total eu ma declar multumita, sunt seriosi, produsele vin rapid si au si preturi bune. Cu siguranta voi mai comanda si pe viitor de la ei!
Buna
eu am cumprat insa produsele lor nu sunt exceptionale si se intarzie foarte mult cu comanda. pot sa iti recomand un site cu adevarat serios si ieftin: http://dehaine.ro/ :)
Kqnfiwbcin întreabă: