|

Hei TPU!

Mai e putin pana la banchetul clasei a opta iar eu inca nu stiu cu ce sa ma imbrac.

Mama mi-a luat niste blugi si un tricou care imi plac foarte mult, dar chestia e ca nu mi se par ca s-ar potrivi acolo, sunt genul ala de haine de strada, putin rupti in anumite parti etc.

Intrebarea e, trebuie sa am costum obligatoriu?

Voi cu ce v-ati dus? Mie unul nu prea imi pasa aspectul pentru ca ma duc sa ma distrez dar nu vreau nici sa ma fac de ras.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu-i obligatori că doar nu te însori. Ia-ți ceva ce vei mai putea purta și după aceea, nu să stea în șifonier până la banchetul de clasa a 12-a când oricum nu va mai fi la modă ori n-o să-ți mai vină/placă. Poți arăta elegant chiar și cu blugi rupți, uite aici niște idei
http://www.academiabarbatilor.ro/10-tinute-barbatesti-cu-blugi-rupti/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie neapărat costum, trebuie să fii cât de cât elegant, frumos îmbrăcat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Că îți pasă sau nu, trebuie lăsată o impresie bună în urmă.
Dacă nu vrei să fii nici foarte elegant, e în regulă. Cu toate astea, blugii albaștri sunt total nepotriviți pentru un astfel de eveniment. Cămașa este suficientă și nu uita să o porți desfăcută la ultimul nasture, adică la cel de la gât, în cazul în care o porți fără cravată sau papion.
Cât despre pantaloni, poți lua unii de stofă sau poți încerca niște pantaloni simpli colorați în culori mai închise, cum ar fi un bleumarin sau vișiniu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează