| tiberida a întrebat:

Heiaa TPU. Vreau niste pareri legate de Batiste- Sampon Uscat:
1- cat costa in magazine? (Pe net am gasit undeva pe la 30 lei «2014» dar pe youtube am gasit un fel de review si era sub 20 laughing )
2- unde pot sa il gasesc?
3- chiar daca am citit multe laude pe net, voi ce credeti? As fi atrasa de cel 'blush' cred (am parul gras si am.nevoie dw volum) P.s. vreau de la cele care il utilizeaza deja happy mulțumesc anticipat
Fundawinking; P

Răspuns Câştigător
| Zemonek a răspuns:

Buna. Folosesc Batiste de ceva timp. Il gasesti in sensiblu varianta mare cu 20 lei, iar varianta mica o gasesti si cu 12-13 lei. Este foarte bun, am parul extrem extrem de gras il spalam zilnic inainte dar de cand il folosesc il spal cam la 3 zile. Eu mi-am tot recumparat cel Floral si are un miros frumos care se pastreaza in par. Isi merita toti banii. Daca il folosesti zilnic te tine cam o luna, o luna si ceva.

3 răspunsuri:
| NH4OH a răspuns:

Îl găsești în farmacii în ambele forme ( și mare, și mică ) la un preț de maxim 20-22 lei, cel mare. Bineînțeles, că e mai bun prețul celui mai mare, se numește marketing laughing ca la toate produsele.

| tiberida explică:

Eu de pe pagina lor am gasit ceva cel mare 24 si cel mic 17-18 mulțumesc mult oricum, o sa imi cumpar si eu big grin

| Eudhxjxjjxm a răspuns:

Eu il am de la Sensiblu cu 30 de lei si e cu miros oriental.Il iubesc! Ti l recomand din tot sufletul! Ii dau nota 9, 98 ca usucă intru un fel mâinile dar merita.❤❤