Spalate in fiecare dimineata cu sapun, date cu creme pentru fata, si poti uneori sa tai o felie de lamaie si o pui pe fata pentru a nu mai fi asa aspra lasa fondul de ten..acela produce si cosuri mai bine fi mai naturala!
Nu te mai da cu nimic pe față de aceea ai fața aspra în timp va deveni și mai aspra folosind tot felul de creme și de fond-uri de ten.
Lasă fața așa cum e!
Poate nu ai nuanta de ten potrivita, ia-o de la farmacie, sau de dupa net, bafta.
Buna, citeste experienta mea personala cu fondul meu de ten preferat
http://mariabeautytips.blogspot.ro/......u-ten.html
I-ati exfoliant pentru fata si foloseste-l de 3-4 ori pe saptamana, crema hidratanta pe baza de apa daca ai tenul gras, iar fondul de ten incearca-l pe mana mai intai sa vezi daca-i buna culoarea si textura! Ai grija daca ai tenul gras nu folosi produse pe baza de ulei!
Daca ai fata aspra, inainte sa te dai cu fond de ten spala-ti bine fata cu apa fara sapun, aplica o crema hidratanta si apoi foloseste fondul de ten. Sper ca te-am ajutat!
Nu iti recomand sa aplici fondul de ten direct pe fata. tonifica-te mai intai cu geluri, creme. dar nu de oricefel.
Uite cum imi aplic eu fondul de ten :
1. Ma spal pe fata si ma usuc.
2. Ma dau cu crema Nivea.
3. Aplic fondul de ten
4. Dupa ma dau cu pudra.
Funda?
Daca stai sa te uiti in jur mai nou toate fetele se dau cu fond de ten... dar ce sa faci!? daca nu inteleg ca de la fondul de ten apar diferite semnje, acnee si alte lucruri! Sfatul meu e sa nu mai folosesti fond de ten, fata ta ar fi mult mai frumoasa
!
Cand te dai cu fond de ten se vede"urat" pentru ca nu e culoarea ta sau nu ti-l intinzi bine
Du-te la un plafar si cumpara-ti o crema pentru imperfectiunile de pe față. Și așa vei scăpa de ele.
Mihaibbb întreabă: