anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, de ceva timp port ochelari. Ce pot sa fac ca sa scap de ei? Nu ii suport! Ziceti-mi va rog niste legume, exercitii care sa ma ajute sa scap de ochelari. Fundaa! Multumesc.

11 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Eu port ochelari de aproape 10 luni sad,crede-ma ca primele saptamani injuram,si imi venea sa ii sparg,cautam zi de zi remedii naturiste,exercitii sa scap de ei,am incercat sa mananc si morcovi dar am :-&,nu imi plac.
In fine,dupa o luna si cv,cand ii dadeam jos, imi lipseau mult, nu puteam sta fara ei.Si...pentru mine a fost greu,toti ma faceau ochelarista,radeau de mine si asaoh go on,ma abtineam muult sa nu plang,si mereu le ziceam : Duceti-va dracu,o sa ajungeti si voi ochelaristi,crede-ma, alea erau vorbe la suparare.
Acum eu nu pot sta fara ei, ochelarii te fac sa pari mai inteligenta (NU TOCILARA)

| cristi202 a răspuns:

Tot ce contine vitamina E - morcovi in special.
Exercitii? - Nu sta la tv cu lumina stinsa, nu fa lucruri migaloase pe semiintuneric, daca iti fortezi ochii, ia o pauza de 5 min la o ora de lucru, pe soare puternic, poarta ochelari de soare.

| sorinL1 a răspuns:

Vitamina A si Luteina.
Sau poti sa treci pe lentile de contact. Eu port de 2 ani si ma simt bine (am miopie); pretul unei perechi este in jur de 75 lei si te tin cam o luna (schimb lunar).

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru sorinL1):

Lentilele costa doar 75 lei?
Am vrut si eu sa imi cumpar, dar nu am stiut pretul.Sunt usor de folosit?

| sorinL1 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Da, sunt relativ usor de folosit. E port de la Biofinity (pe timp de zi si de noapte). Acum depinde si de ochii posesorului. Am un vecin ai carui ochi sunt sensibili si nu poate purta lentile.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru sorinL1):

Ok,multumesc!

| DarkRoses a răspuns:

Mananca morcovi.Problema e ca nu poti scapa asa usor de ei... daca ai peste 20 de ani te poti opera la ochi cu laser si scapi.Btw...nu vei simti nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In locul tau mias cumpara lentile de contact.

| alymiky13 a răspuns:

Eu stiu ca daca manci morcavi si varza ai o vedere mai buna. De varza nu sunt sigura ca te ajuta dar de morcovi stiu, dar nu stiu daca ajuta si la asta care vad in ceata.

| opal a răspuns:

Pai depinde de ce afectiune a ochiului ai, nu?

| Toxxicc a răspuns:

Poi cel mai usor e cu lentile.Doar k nu e prea sanatos. Daca nu mananca morcovi, nu sta la televizor sau pc cu lumina stinsa, nu ii obosi prea multhappy.