Eu port ochelari de aproape 10 luni ,crede-ma ca primele saptamani injuram,si imi venea sa ii sparg,cautam zi de zi remedii naturiste,exercitii sa scap de ei,am incercat sa mananc si morcovi dar am :-&,nu imi plac.
In fine,dupa o luna si cv,cand ii dadeam jos, imi lipseau mult, nu puteam sta fara ei.Si...pentru mine a fost greu,toti ma faceau ochelarista,radeau de mine si asa,ma abtineam muult sa nu plang,si mereu le ziceam : Duceti-va dracu,o sa ajungeti si voi ochelaristi,crede-ma, alea erau vorbe la suparare.
Acum eu nu pot sta fara ei, ochelarii te fac sa pari mai inteligenta (NU TOCILARA)
Tot ce contine vitamina E - morcovi in special.
Exercitii? - Nu sta la tv cu lumina stinsa, nu fa lucruri migaloase pe semiintuneric, daca iti fortezi ochii, ia o pauza de 5 min la o ora de lucru, pe soare puternic, poarta ochelari de soare.
Vitamina A si Luteina.
Sau poti sa treci pe lentile de contact. Eu port de 2 ani si ma simt bine (am miopie); pretul unei perechi este in jur de 75 lei si te tin cam o luna (schimb lunar).
Lentilele costa doar 75 lei?
Am vrut si eu sa imi cumpar, dar nu am stiut pretul.Sunt usor de folosit?
Da, sunt relativ usor de folosit. E port de la Biofinity (pe timp de zi si de noapte). Acum depinde si de ochii posesorului. Am un vecin ai carui ochi sunt sensibili si nu poate purta lentile.
Ok,multumesc!
Mananca morcovi.Problema e ca nu poti scapa asa usor de ei... daca ai peste 20 de ani te poti opera la ochi cu laser si scapi.Btw...nu vei simti nimic
Eu stiu ca daca manci morcavi si varza ai o vedere mai buna. De varza nu sunt sigura ca te ajuta dar de morcovi stiu, dar nu stiu daca ajuta si la asta care vad in ceata.
Poi cel mai usor e cu lentile.Doar k nu e prea sanatos. Daca nu mananca morcovi, nu sta la televizor sau pc cu lumina stinsa, nu ii obosi prea mult.