| Clapitza a întrebat:

Hey! Eu sunt skinhead,sunt nazistă și am câteva opinii destul de diferite față de celelalte fete de vârstă mea. Spre exemplu nu îmi plac Hippies sau Punks,Lgbtq și cred că Europa trebuie sa fie a europenilor,nu am nimic cu celalte țări dar,cred că e mai bine sa fie așa, iubitul meu este skinhead, iar când i-am spus mamei că sunt nazistă, mi-a spus sa încetez cu prostiile astea că voi deveni un monstru.(Țin să menționez sunt minora).Și m-a afectat faptul că nu pot fi ce îmi doresc.În fine, am inceput să mă regăsesc în stilul asta cam acum 1 an, după ce am fost cu o fată...Mda.Revenind la subiect.Am avut multe probleme legate de com arat sau cum mă comport având alte stiluri cum ar fi:Goth,Emo,Therarian.Dar toate m-au făcut să mă văd urâtă și îmi pierdusem mult încrederea în sine, până a apărut și iubitul meu,și atât mi-a repetat că atât bine,că sunt frumoasă, lucruri din astea, și...Ieri eram foarte random pe leagăn,mă dădeam liniștită și ascultam niste muzica de "calitate",măi,și brusc realizez că nu mai sunt complexata de felul în care arat și mă comport,că nu mai îmi țin față în pământ și merg cu mai multă încredere,bulling-ul de la școală,încă este existent dar,nu mă mai afectează de loc. Oare sa fie stilul care ma schimbat sau nu știu? În orice caz,simt că a fi skinhead mă reprezintă,știu că mama nu e de acord cu așa ceva,dar, poate ar trebui macar sa vadă partea buna a lucrurilor, nu sunt din lgbt și am prieteni normali.Voi cum credeți este vina stilului in care m-am regăsit sau nu știu pur și simplu s-au evaporat complexele?

Răspuns Câştigător
| angel6lust a răspuns:

Zicea un om tare înțelept așa: ` crazy madmen on a leash/or young men who lost their way?/grand illusions of the Reich may seem real at times`

Nu cred că ai fi nazistă, maxim doar de dreapta, la modu' că urăști LGBT și crezi că Europa e a europenilor.

21 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Cred că ești un copil profund confuz, influențat de un anturaj prost, care habar nu are ce înseamnă cu adevărat nazismul și cum este să trăiești sub un asemenea regim. Confunzi o ideologie care a dus la moartea a zeci de milioane de oameni cu un stil vestimentar sau muzical.

Pentru cultura ta generală, sub un regim nazist oamenii ca tine (adică cei percepuți de societate ca "ciudați", "diferiți", "atipici") sunt primii care suferă.

| StoicAnalysis a răspuns:

Inainte sa te bati cu pumnii in piept, in societate si sa spui tuturor ca esti neo-nazista, nu mai bine citesti putin istoria nazismului si a neo-nazismului?

Afilierea cu gruparile astea nu sunt de moda sau un stil de viata precum goth, emo, etc.

E de ajuns sa spui asta in fata cui nu trebuie si sa te trezesti in puscarie.
N-ai idee cati oameni nevinovati au fost ucisi pentru ideologia asta cretina.
Ai grija cu cine te anturezi si sub ce ideologie vrei sa traiesti. Daca vrei sa te integrezi in societate si sa ai stima de sine crescuta, trebuie sa excelezi in ceva ce iti face placere sa faci si care sa te integreze in societate, nu sa te izoleze, precum ideologia asta.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Asa se intampla cand parintii consuma alcool inainte.

| Clapitza explică (pentru GligoresiLaruca):

Vezi cum vorbești mai întâi, apoi poți comenta comenta negativ la adresa părinților, o zi buna.

| darrio2007 a răspuns:

Daca iubitul este skinhead, nu inseamna ca ai devenit la fel doar ca sa ii faci pe plac.
Asteapta sa mai cresti.

| darrio2007 a răspuns (pentru Clapitza):

Apropo, părinții tăi sunt de acord cu ceea ce spui că ești?

| eliancodrut a răspuns:

Tineri fara educatie si mai ales cultura. E un proverb romanesc: pana nu dai cu capul de pragul de sus nu il vezi pe cel de jos. Aici se traduce cam asa: pana nu o iei pe cocoasa, atat la propriu, cat si la figurat, nu o sa-ti dai seama ca in viata toate prostiile care le debitezi o sa te afecteze.
Sunt tineri care nu pot trai normal, deoarece sunt facuti in palma si aruncati in mama.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu zic să te laşi şi să nu fi lezbianca, şi să citeşti istoria nazismului înainte să vorbeşti.

| Clapitza explică (pentru angel6lust):

Sunt nazistă nu vreau sa dau mai multe informații, oameni mai apropiatatii mă știu.Nu îmi e chiar ok sa zic asta chiar așa pe șleau, oricum știu că îmi iau hate pe baza la întrebarea asta, na...

| Clapitza explică (pentru darrio2007):

Am spus în întrebare pararea mamei.

| Clapitza explică (pentru darrio2007):

Sunt skinhead de din-nainte sa îl cunosc.

| Clapitza explică (pentru Alex765431):

Auzi? Ști ce îți sugerez eu? Sa înveți să citești cu atenție, că ce am spus acolo nu am spus degeaba, și să nu mai comentezi fara sa ști dacă știu sau nu ce e nazismul, da? Că daca nu as fi știut ce e și ce să petrecut cat timp a fost nazismul nu as fi spus că ''sunt nazista''.

| angel6lust a răspuns (pentru Clapitza):

Este o fază pe care o avem cam toți dreptiștii în copilărie. Vei crește.

Nazismul este folosit pentru manipularea tinerilor, se poate observa chiar și în muzică: https://youtu.be/1VdALffUMI0?si=Y5_AJW4Wj9DiR6_m

| Alex765431 a răspuns (pentru Clapitza):

Aha. Documentează-te înainte să vorbeşti.

| StrongHeart a răspuns (pentru Clapitza):

Stii macar ce inseamna termenul de nazist, de la ce vine, cum s-a format miscarea si ce scop au avut sau esti doar edgy de dragul de a fi edgy?

| StrongHeart a răspuns (pentru Clapitza):

Nazismul inseamna cenzura, opresiune, tiranie.
De ce te deranjeaza cand esti cenzurata de cineva?

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă te declari nazistă, pe scurt te declari o susținătoare a criminalilor.Asta dacă nu ești nazistă până la capăt și pui toate practicile lor în practică, iar atunci nu mai ești doar o simplă susținătoare.
Dacă ești minoră, astea pot fi considerate niște prostii puse pe seama vârstei, a faptului că nu ai habar despre istorie, viață, cultură generală.Ai timp să înveți, să te informezi, maturizezi și să vezi ce e bine și ce e rău.
Dacă nu o faci și vei rămâne la fel, vei avea probleme destul de nașpa cu legea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ideologiile in general sunt ..cretine,,

| Ka0ru a răspuns:

Esti cringe rau, gaseste si tu o subcultura care nu implica rasism si genocid.

| codrinbakasigmadaddy a răspuns:

Recomand sa te duci la biserica si sa devi maicuța, s-ă nu mai vezi picior de barbat pana cazi in groape

| D4S4G4 a răspuns:

De curiozitate, exista skins in Brasov? Daca stii spune-mi, doresc sa ma alatur de ceva ani