Zicea un om tare înțelept așa: ` crazy madmen on a leash/or young men who lost their way?/grand illusions of the Reich may seem real at times`
Nu cred că ai fi nazistă, maxim doar de dreapta, la modu' că urăști LGBT și crezi că Europa e a europenilor.
Cred că ești un copil profund confuz, influențat de un anturaj prost, care habar nu are ce înseamnă cu adevărat nazismul și cum este să trăiești sub un asemenea regim. Confunzi o ideologie care a dus la moartea a zeci de milioane de oameni cu un stil vestimentar sau muzical.
Pentru cultura ta generală, sub un regim nazist oamenii ca tine (adică cei percepuți de societate ca "ciudați", "diferiți", "atipici") sunt primii care suferă.
Inainte sa te bati cu pumnii in piept, in societate si sa spui tuturor ca esti neo-nazista, nu mai bine citesti putin istoria nazismului si a neo-nazismului?
Afilierea cu gruparile astea nu sunt de moda sau un stil de viata precum goth, emo, etc.
E de ajuns sa spui asta in fata cui nu trebuie si sa te trezesti in puscarie.
N-ai idee cati oameni nevinovati au fost ucisi pentru ideologia asta cretina.
Ai grija cu cine te anturezi si sub ce ideologie vrei sa traiesti. Daca vrei sa te integrezi in societate si sa ai stima de sine crescuta, trebuie sa excelezi in ceva ce iti face placere sa faci si care sa te integreze in societate, nu sa te izoleze, precum ideologia asta.
Vezi cum vorbești mai întâi, apoi poți comenta comenta negativ la adresa părinților, o zi buna.
Daca iubitul este skinhead, nu inseamna ca ai devenit la fel doar ca sa ii faci pe plac.
Asteapta sa mai cresti.
Apropo, părinții tăi sunt de acord cu ceea ce spui că ești?
Tineri fara educatie si mai ales cultura. E un proverb romanesc: pana nu dai cu capul de pragul de sus nu il vezi pe cel de jos. Aici se traduce cam asa: pana nu o iei pe cocoasa, atat la propriu, cat si la figurat, nu o sa-ti dai seama ca in viata toate prostiile care le debitezi o sa te afecteze.
Sunt tineri care nu pot trai normal, deoarece sunt facuti in palma si aruncati in mama.
Salut. Eu zic să te laşi şi să nu fi lezbianca, şi să citeşti istoria nazismului înainte să vorbeşti.
Sunt nazistă nu vreau sa dau mai multe informații, oameni mai apropiatatii mă știu.Nu îmi e chiar ok sa zic asta chiar așa pe șleau, oricum știu că îmi iau hate pe baza la întrebarea asta, na...
Auzi? Ști ce îți sugerez eu? Sa înveți să citești cu atenție, că ce am spus acolo nu am spus degeaba, și să nu mai comentezi fara sa ști dacă știu sau nu ce e nazismul, da? Că daca nu as fi știut ce e și ce să petrecut cat timp a fost nazismul nu as fi spus că ''sunt nazista''.
Este o fază pe care o avem cam toți dreptiștii în copilărie. Vei crește.
Nazismul este folosit pentru manipularea tinerilor, se poate observa chiar și în muzică: https://youtu.be/1VdALffUMI0?si=Y5_AJW4Wj9DiR6_m
Stii macar ce inseamna termenul de nazist, de la ce vine, cum s-a format miscarea si ce scop au avut sau esti doar edgy de dragul de a fi edgy?
Nazismul inseamna cenzura, opresiune, tiranie.
De ce te deranjeaza cand esti cenzurata de cineva?
Dacă te declari nazistă, pe scurt te declari o susținătoare a criminalilor.Asta dacă nu ești nazistă până la capăt și pui toate practicile lor în practică, iar atunci nu mai ești doar o simplă susținătoare.
Dacă ești minoră, astea pot fi considerate niște prostii puse pe seama vârstei, a faptului că nu ai habar despre istorie, viață, cultură generală.Ai timp să înveți, să te informezi, maturizezi și să vezi ce e bine și ce e rău.
Dacă nu o faci și vei rămâne la fel, vei avea probleme destul de nașpa cu legea.
Recomand sa te duci la biserica si sa devi maicuța, s-ă nu mai vezi picior de barbat pana cazi in groape
De curiozitate, exista skins in Brasov? Daca stii spune-mi, doresc sa ma alatur de ceva ani
Miley_9749 întreabă:
JustSimple întreabă: