| Crisa_7503 a întrebat:

Hi TPU;*. Deciii, am o mica problema...De 3-4 zile mi-a aparut in gura niste bubite, ce naibii or fi ele ca ma ustura :-|. si nu le mai sufar si ma si enerveaza. si da ma spal pe dinti laughing, bine ca de cand le-am vaz' ma spal de 5 ori pe zi si nu dispar :-|. ma puteti ajutaa puppy dog eyes? bai, si fara raspunsuri handicapate ca n-am chefwinking. dau funditaaaabatting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| äπđÿ a răspuns:

Deci si eu am avut nu mai tin minte cum se numesc dar crede'ma stiu ca ustura am fost la doctor mi-a dat pastile am facut tratament acu... mi-a trecut 1 an si acu iar mi'au aparut straight face deci,,, krek nu prea scapi de ele ustura ingrozitor stiu tongue nu stiu du'te la doctoru de familie tr sa fie ceva.

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

... poate ai un fel de afta sau herpes! iti trece ma!

| asdfghjklmnb a răspuns:

Se numesc afte!laughing iti apar daca mananci stricat, expirat, cu mainele nespalate sau chiar daca mananci fructe nespalate...

| darrio2007 a răspuns:

Uite un raspuns handicapat. Du-te la un medic.

| cici a răspuns:

Mai, or fi ele rele bubitele, dar nu sunt cine stie ce.si bebelusi au asa ceva.trebuie sa dai cu glicerina boraxata cu nistatina. dai de cateva ori pe zi si nu mananci nimic dupa aceea cam 1 ora.mai stiu un leac babesc, sa te stergi cu bicarbonat

| Skullder a răspuns:

Uneori ies pur si simplu din cauza ca mananci ceva vechi, stricat, expirat, etc happy
am patit-o si eu o data

| äπđÿ a răspuns:

Aoleu cic biccarbobat = LAMAIE dai tu cu lamaie pe o afta sa vezi ce bine te simti rolling on the floor))))))) ca eu am incercat era sa ma scap pe mine de usturime rolling on the floorlaughing