Eu m-am vopsit dupa 2 zile nu nu mi s-a ars parul pentru ca mi-am luat de la STAVROS masca cu placenta cutie verde de 1000g, si nu am parul deloc ars si nici nu imi cade
Daca te vopsesti la un interval te timp asa de mic o sa iti tistrugi parul. trebuie sa astepti macar o luna pana sa te poti vopsi din nou. daca ti-ai facut ceva la par si nu iti place poti lua sampon nuantator sa mai acoperi putin culoarea.
Eu zic ca da!:-| O sa iti distrugi parul.Am o colega care se vopseste atat de des ca ea nu sta 2 saptamani cu aceeasi culoare.Si partea nasoala ii ca avea un par asa frumos si matasos si acum ii atat de subtire si de uscat de zici ca are 3 fire in cap.Eu zic sa mai astepti! Numai daca trebuie neaparat...o data poti sa faci dar sa nu faci asa tot timpul ca nu e bine! sper ca te-am ajutat! pa pa:*
1.am fost asa, 2.sunt asa :(((( 3. vroiam asa dar cea de la salon m-a prostit si am facut cum a vrut ea!
De aceea vreau sa merg iar :(
http://imageshack.us/photo/my-images/135/pagenkk.jpg/
Pai eu cred ca trebuie sa astepti 1 luna dupa care te poti vopsii iar, deoarece, daca ai un interval mic intre vopsiri, o sa tii se arda parul
denisa619 întreabă: