| Cristina505 a întrebat:

Imi puteti spune la ce interval imi pot vopsi parul? E vreo problema daca merg sa ma vopsesc iar, dupa doar 10 zile?

6 răspunsuri:
| maftei a răspuns:

Eu m-am vopsit dupa 2 zile nu nu mi s-a ars parul pentru ca mi-am luat de la STAVROS masca cu placenta cutie verde de 1000g, si nu am parul deloc ars si nici nu imi cade

| ellai a răspuns:

Daca te vopsesti la un interval te timp asa de mic o sa iti tistrugi parul. trebuie sa astepti macar o luna pana sa te poti vopsi din nou. daca ti-ai facut ceva la par si nu iti place poti lua sampon nuantator sa mai acoperi putin culoarea.

| Dianaa94 a răspuns:

Pai scrie pe paketul de vopsea.Eu stiu ca trebuie sa stai 14 zilewinking

| Isabellaღ a răspuns:

Eu zic ca da!:-| O sa iti distrugi parul.Am o colega care se vopseste atat de des ca ea nu sta 2 saptamani cu aceeasi culoare.Si partea nasoala ii ca avea un par asa frumos si matasos si acum ii atat de subtire si de uscat de zici ca are 3 fire in cap.Eu zic sa mai astepti! Numai daca trebuie neaparat...o data poti sa faci dar sa nu faci asa tot timpul ca nu e bine! sper ca te-am ajutat! pa pawave:*

| Cristina505 explică:

1.am fost asa, 2.sunt asa :(((( 3. vroiam asa dar cea de la salon m-a prostit si am facut cum a vrut ea!
De aceea vreau sa merg iar :(

http://imageshack.us/photo/my-images/135/pagenkk.jpg/

| Alii_4715 a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie sa astepti 1 luna dupa care te poti vopsii iar, deoarece, daca ai un interval mic intre vopsiri, o sa tii se arda parul