In general, Zinerytul e bun pentru cosuri de abia aparute, cu lichid in ele. Nu aplici pe toata fata, aplici pe cosul respectiv dupa ce ti-ai curatat tenul in prealabil. Eu ma dau la culcare de obicei, e foarte amar si nu prea vreau sa ies afara si sa ma pupe lumea cu solutia pe fata
. Pe mine m-a ajutat mult, acum depinde de tenul fiecaruia. Ce face el de fapt, e sa le usuce. Apoi, daca tu continui sa iti cureti tenul (eu folosesc un sapun de la sebamed), o sa treaca. Bafta! (:
Trebuie aplicat doar pe cos, nu pe toata fata pentru ca asa se extind si o sa-ti apara mai multe
Il aplici dupa ce ti-ai curatat tenul.Eu folosesc un gel de curatare a fetei, dupa care il aplic pe cosuri, de 2 ori pe zi:dimineata si seara.In general usuca fata, deci ar trebui sa folosesti si o crema hidratanta.Eu n-o folosesc
Si da, previne aparaitia cosurilor![]()
Nu regret ca am dat banii pe el, imi este folositor.Acum depinde de tenul fiecaruia
Aplici pe toata fata! dar nu te astepta sa aiba efect dupa prima aplicare! succes!
>.
Pe mine nu ma ajutat deloc ma dadeam in fiecare zi si imi usca pielea foarte tare aba puteam sa imi misc gura
Eu ma duc la dermatolog si-mi da gratis
...la inceput am folosit si eu Zineryt. dar fata era prea uscata.si m-am dus inapoi la dermatolog si mi-a dat Skinoren.numai ca la inceput te mananca fata ff tare
. da nu pot sa ma scarpin
. da e f bun.adica mie imi place mai mult Skinoren(bine ca mi l-a recomandat sa-l folosesc si dimineata si seara. dar numai seara il folosesc pentru ca dimineata ma mai dau cu fond de ten)...si ca sa numai cheltuiti bani aiurea pe la farmacii. duceti-va la medicul de familie.si va da trimitere la dermatolog
. bye:*
aniiia1104 întreabă: