Si mie mi se intinde imediat doar cand il fac cu ondulatorul, dar daca neaparat vrei bucle, dupa ce te speli pe cap usucati-l putin dar nu de tot si puneti-l pe bigudiuri.Incearca sa dormi cu bigudiurile[dar e cam incomod] sau daca nu, puneti-le devreme incat sa stai cu ele minim 2 ore iar seara fix inainte de culcare dati-le jos,da-ti cu fixativ si nu il pieptana.
Ca sa nu il arzi[in caz ca vrei sa il faci cu ondulatorul sau placa de intins],cauta ulei pentru par si ti-l va proteja, eu mi-l creponez in fiecare duminica, imi tine o saptamana fara sa se arda.
Parul meu nu are volum, e des dar nu are volum nicidecum, sta cumva "lipit de cap"[stiu ca suna ciudat] de aceea il fac cu placa de creponat.
Parerea mea este sa iti lasi parul in pace pentru ca ti-l distrugi.
si eu am placa de aia, intr-un timp mi-l faceam zilnic
rezutatul? ..par lipsit de viata si despicat la varfuri, acum de un an nu m-am mai facut cu placa si am incercat sa ii refac frumusetzea naturala cu masti facute in casa ( ou, ulei de masline, miere si ulei de ricin) si se vede o diferenta mare...
Zic mai bine sa iti pui o fundita frumos aranjata in parul natural
e mai cool
! Parul ars, distrus nu e cool
si se vede urat!
In caz k totusi vrei sa o folosesti incearca sa utilizezi o crema pentru parul supus la temperaturi ridicate si apa distilata
.
Mulțumesc pentru răspuns, dar nu am părul ars, și nu mă fac în fiecare zi doar la ocazii speciale (nunți, spectacole, premiere, banchete)