anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei/cele care ati avut parul ars. V-a mai crescut chiar fiind si ars? daca da, mai greu? eu il am ars pana la jumatate si nu pot sa il tund pentru ca il am deja pana la urechi. pana in martie (luna viitoare)o sa creasca 1 cm? sau datorita ca e ars o sa creasca 0, 5 de exemplu?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îți crește indiferent că e scurt, ars, lung, sănătos.
Mănâncă cum trebuie și poți lua chiar și în plus ( biotină, complex b, calciu etc ).
Eu am luat fiindcă duceam lipsă și atunci mi-a crescut părul mai mult.
+ Să bei multe lichide ( fără sucuri acidulate și cu mult zahăr (!) )
Am încercat și eu să-mi pun ceapă în păr, și aici am rămas cu traume fiindcă aveam impresia că miros a ceapă; am încercat și metoda inversă- niciun rezultat.
Rest... Măștile și uleiurile pentru creșterea părului sunt mituri.

Apoi, trebuie să îl îngrijești super bine dacă nu vrei să-l mai arzi așa.

| Luizaaa a răspuns:

Intr-o zi parul creste o jumatate de cm, intr-o luna cam 2.5-3 cm, iar intr-un an 14.5-15 cm. Daca este ars la varfuri nu are de ce sa nu creasca. Iti recomand remedii naturale pentru accelerarea cresterii parului http://www.andreearaicu.ro/......rate-acasa
Iti mai recomand samponul de ceapa (o ceapa data pe razatoare, apoi separi sucul. In sucul obtinut vei pune 2 lingurite de miere si sampon, nu prea mult) sau samponul din cafea care se obtine la fel doar ca in locul cepei vei folosi cafea si scortisoara. Unul dintre cele mai bune remedii este apa de orez (speli orezul apoi il pui in apa si il lasi 24 ore) torni amestecul pe scalp si in acelasi timp faci un masaj circular. Masajul scalpului este esential pentru circulatia sangelui care accelereaza cresterea parului. Mai de mult m-am tuns scurt, foarte scurt, acum am parul pana la solduri, deci remediile sunt de incredere si foarte eficiente. Un alt sfat este sa te axezi pe sanatatea parului si nu pe lungime pentru ca vei crede ca nu creste si ca remediile nu functioneaza. Sper ca te-am ajutat.