Întrebare recomandată | foreveryou a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti cateva deodorante, care nu lasa urme si nu contin aluminiu pe care le pot gasi in magazine? Mi-am schimbat recent deodorantul si nu ma ajuta deloc, mai tare ma face sa transpir si sa miros chiar daca fac in fiecare zi dus si cu toate ca e de la aceiasi firma, cel vechi era produs Italian iar spre norocul meu magazinul s-a desfiintat, numai acolo gaseam :l

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Denim tot italian e si se gaseste in mall sau str8

| Gumitzza5 a răspuns:

Eu am folosit Dove Original si nu lasa urme big grin si acum folosc Nivea AntiStress si am observat ca atunci cand transpir, datorita deodorantului nu se emana acel miros urat ci mirosul frumos al deodorantului big grin.

| Me01 a răspuns:

Dove culoarea verde. E super bun

| foreveryou explică (pentru Me01):

D-ala am cumparat recent si nu e bun.

| digital7shady a răspuns:

Ai incercat vreun antiperspirant? Deodorantul nu e anti-transpiratie. Eu folosesc Mennen Speed Stick Alpine, solid. Nu lasa urme, mirosul dureaza toata ziua.

| InteractiV a răspuns:

Nivea for Black And White.si o gasesti in magazine.

| Anonymous999 a răspuns:

Gerovital
Dova
Fa
Nivea
Bu

| Anonymous999 a răspuns:

Dove* scuze.

| andre3aph a răspuns:

Old Spice - cel mai tare deodorant pentru barbati (nu lasa urme, nu pateaza, dai cu putin, rezista mult timp - am testat toate deodorantele dar patau toate)

| UngureanuR a răspuns:

Nu cred ca poti gasi aici, in Romania, deodorante care te pot ajuta pe tine, dar poti comanda de pe internet de pe site-uri officiale. Sa sti ca toti avem o problema cu deodorantul. Uni zic ca cel spray este mai eficient si ar lasa urme mai putine, alti zic total opus. Din experienta proprie, folosesc deodorantul solid, sunt mai multe sortimente, insa cel care mi-a placut cel mai mult si chiar nu imi murdareste hainele si cel mai important " Opreste transpiratie " este cel de la GARNIER Mineral.
Il recomand si crede-ma ca are efect, este si pentru femei deci asta nu e o problema.

| foreveryou explică (pentru UngureanuR):

Mie nu-mi plac roll-on-urile si nu le folosesc decat pe cele tip spary, mi se par mai eficiente insa mi se pare ca se termina mai usor, ceea ce aveam inainte era mai lichid si m-a tinut jumatate de an, ba chiar mai mult

| MEduard a răspuns:

Depinde de piele. Încearcă ce vezi la TV, vezi prin toate supermarket-urile. Dacă nu vrei asta, vezi pe la Avon. Mi se pare că şi ăia au deodorante. Dă comandă, uită-te prin reviste.

| foreveryou explică (pentru MEduard):

Alea de la Avon nu sunt bune laughing, am un deodorant care a venit set cu un parfum si lasa urme

| MEduard a răspuns (pentru foreveryou):

Vezi de la Nivea pentru haine albe/negre. Acum nou nu lasă urme deloc pe nicio culoare.

| foreveryou explică (pentru MEduard):

Mmm, o sa vad mai intai si ce contine ca daca are aluminiu nu-l cumpar laughing

| anonima2405 a răspuns (pentru MEduard):

Ba da.
Mie mi-o lasat... De atunci n-o mai folosesc happy

| MEduard a răspuns (pentru anonima2405):

Depinde de piele.

| Melonnn a răspuns:

Eu folosesc Sanex, roz. sper sa-l gasesti si in Romania, daca nu pe ebay.

Inainte foloseam deodorante de la plafar sau oriflame. nu am probleme grave cu transpiratia, insa daca ai nevoie de un deodorant bun la plafar sau farmacie il gasesti. ii spui problema ta si ele te ajuta.
pa-pa

| ANONIMANONIMI a răspuns:

De la dove ciupercuta e buna)e sub forma de ciuperca) e cel mai bun dintre toate

| OQdpNet a răspuns:

Poți încerca Piatra de Alăun. Este un deodorant natural dar foarte slab și din acest motiv trebuie folosit foarte des. Avantajul este ca lasă pielea sa transpire însa neutralizează mirosul sărurilor (eu prefer sa transpir sub braț decât pe frunte sau pe restul corpului). Pentru un efect sporit și un miros plăcut, recomand picurarea unui ulei esențial (pin, portocale, lavanda, etc) direct pe piatră înainte de utilizare ii va spori efectul și mirosul va fi mai plăcut. Pentru bărbați foarte activi nu e o soluție totuși.

| foreveryou explică (pentru OQdpNet):

Pai si ce daca dreferi sa transpiri la subrat decat pe frunte sau restul corpului? daca folosesti piatra de Alaun transpiri numai la subrat?

| RStar a răspuns:

Mennen SpeedStick Power of Nature ( Albastru )

| BlondaLuiC a răspuns:

Crede-ma. Stiu cum e sa fi disperata din cauza mirosului intepator de transpiratie si transpiratia insasi in exces. Insa eu folosesc 2 deodorante (cand unul cand altul) care chiar m-au ajutat. Primul incercat a fost Women Rexona Invisible *flacon albastru*(aqua) si al 2-lea -> Garnier mineral Clean Sensation *flacon verde *. Try it. Pup

| MonaLize a răspuns:

Incearca transpibloc, il gasesti in farmacii si o singura aplicare asigura protectie de la 3 pana la 5 zile, costa 30 de lei da isi merita banii. big grin

| Loredanamdk a răspuns:

Eu folosesc NIVEA invisible for BLACK & WHITE...Nu lasa urme albe si este si bun :* Sper ca te-am ajutat!

| ElyElena25 a răspuns:

Eu folosesc Dove cu ceai verde si castravete si Nivea Black&White.Sunt foarte bune, ti le recomand!

| heelpme a răspuns:

Iti recomand Dove invisible dry, e foarte bun si nu lasa urme pe haine.

| ClubuldeEngleza a răspuns:

Gasesti deodorant Sanex la Juliana. Au magazin fizic in Bucuresti dar poti comanda si online pe ejuliana.ro. Nu stiu de ce spun unii ca nu se gasesc in Romania. Juliana are aceste deodorante la vanzare din 2009. Eu folosesc Sanex roll on verde pentru piele normala. Gasesti mai multe variante fara aluminiu.

| ebrahim a răspuns:

Parerea mea este ca aloe ever-shield este foarte bun.

| Roxyii a răspuns:

Dove e cel mai bun.big grin :*

| denidenisa01 a răspuns:

Dove,spray, cu verde... fundita?

| omidaa a răspuns:

Incearca Rexona Verde/Dove/ADIDAS-vei gasi in mega image sau kaufland.(eu le folosesc pe toate ..adica cand se termina unul il ia-u pe celalat.sunt foarte multumita de rezultate. si sunt cam plinuta si transpiram cam mult.dar de cand le folosesc pe acestea. sunt extrem de multumita! )Succes in cautare!

| pisicamea a răspuns:

Deodorantul nu elimina mirosul ...doar il acopera cu alt miros mai placut big grin...

| anamocanu22291 a răspuns:

Nivea e cel mai bun cred ))