| Bogdan_Bogdan_1995 a întrebat:

Sal TPU. am 14ani si m-am tuns 0 in cap deoarece frizerita mea mi-a gresit tunsoarea... ce sa fac acum? Mi-e rusine de copii si de profesorii. un sfat dau funda!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

De ce să-ţi fie ruşine? Nu te mai raporta la ce crede 'X' despre tine, contează doar că tu să fii împăcat cu tine. Eşti tuns chel, dar asta nu este o problema existenţială, nu eşti primul şi nici ultimul, curaj.Să nu mai spun că multe persoane sunt îndrăgite cu tot cu aspectul lor.
Baftă ^^

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu trebuie sa fi rusinos din cauza unei tunsori gresite. Asta se mai intampla! Daca copii iti vor spune ceva, foarte bine le spui, sunt in pas cu moda! asta pentru a le astupa gura, doar in cazul ca vor fi rautacios cu tine. Profesorii nici atat nu o sa spuna, caci tu trebuie sa fi bun la invatatura, nu frizura conteaza in timpul studiilor. Lasa gurile rele sa vorbeasca, iar tu ignora-le. Parul va creste rapid si apoi iti poti face frizura dupa bunul plac, la alt salon!

| Bogdan_Bogdan_1995 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc! Am luat toate sfaturile primite si de parinti si de diriginta / profesorii si am trecut repede peste. copii au ras foarte putin plus ca eu le-am cam facut in ciuda. si am parut foarte incantat de noua tunsoare! Multumesc inca odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Csf n-ai csf. laughing
Chiar n-ai ce sa faci, o sa-ti creasca parul intr-o luna 1-1, 5 cm. Poarta si tu fes daca nu-ti place.

| GreenVoid a răspuns:

Caciula.Si bati frizerita.

| Bogdan_Bogdan_1995 explică (pentru GreenVoid):

Cu, caciula am rezolvat, parintii mei au avut treaba cu frizerita! laughing) multumesc

| GreenVoid a răspuns (pentru Bogdan_Bogdan_1995):

Ma bucur. Sper ca ti.a platit daune moralelaughing

| Azazea a răspuns:

Daca tot e iarna poarta fes in fiecare zi vreo-o luna, doua pana mai creste putin, poti sa folosesti 2-3 fesuri diferite sa nu il porti pe acelasi in fiecare zi.

| FluturicaMicaMica a răspuns:

O pălărie, o căciulă sau o perucă.

| Doodleskull a răspuns:

Sa le spui ca ai vrut sa incerci ceva nou!
Nu oferi importanta lucrurilor spuse de ei.