| costy9603 a întrebat:

Am si eu o problema.De cate ori las parul mai lung, si dupa ce fac baie de fiecare data imi sta parul infoiat si imi sta urat cu el asa, maiu ales cand sta infoiat in parti.Am incercat si cu spuma, gel, fixativ etc si tot sta infoiat. Ce solutii stiti pentru a nu mi mai sta parul infoiat ori de cate ori fac baie si sa il pot aranja?

12 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Si eu am avut problema aceasta. Stylistul mi-a spus ca nu e hidratat parul. M-am cumparat un spray hranitor: Spray Pantene Aqua Light. Sunt chiar multumita de el. Nu trebuie sa te clatesti. Succes!

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| lSchizo a răspuns:

Incearca
Swartzkopf Gliss

| pixie17 a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu ...Folosesc Syoss smooth relax pentru par rebel electrizat si uscat (rebellious, frizzy and dry hair) la mine merge si nu mai am probleme il coafez cum vreau.Cumpara sampon si balsam si la balsam asteapta cateva minute si clateste... Funda?

| JulietteJokes a răspuns:

Pai asa e el pentru inceput ai putea incerca un permanent sau balsam cu efect de netezire

| anonim_4396 a răspuns (pentru JulietteJokes):

Nu recomanda permanentul pentru ca mai rau il strici.cunosc cazuri.da sta frumos dar dupa 3 luni sau cat tine permanentul ala o sa stea maciuca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este vopsit atunci asta e problema.asa se intampla dupa vopsire.cauta nsite produse destinate parului vopsit. sfatul meu este sa l tunzi si sa l lasi sa creasca natural.din experienta iti spun ca o sa stea muult mai frumos.si daca vrei o alta nuanta aplica o vopsea semipermanenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha mai badlaughing nu stiu de ce am avut impresia ca esti fata.dar cred ca se aplica si la tine sfatul tongue

| Biggiesan a răspuns:

Mai bine l-ai purta scurt, astfel nu te-ai mai chinui.Si eu pateam ceva asemanator.Parul mare necesita mai multa ingrijire.

| GabyAdicaEu a răspuns:

Dupa ce ti-ai spalat parul incearca sa-l piepteni pana se usuca, nu o sa-ti mai stea infoiat

| Dydy26 a răspuns:

Tu nu mai cumpara nimic inpletesteti in 2 codite in fiecare zii timp de o luma asa fac eu si parul imi sta super
asa o sa creasca parul foarte lung

| litewolf a răspuns:

Părul tău ori e înfoiat la cum dormi ori nu e obijnut la păr mare big grin

| costy9603 explică:

Mai astia care nu ati observat sunt baiat nu fata sa imi impletesc coditzephbbbbt