Hey. Faptul ca te speli atat de des pe fata nu face decat sa iti usuce tenul, deoarece nu toate sapunurile sunt recomandate si pentru curatirea tenului. Spala-te doar dimineata si seara, cu un ser cu proprietati antiseptice. In plus, este foarte important sa folosesti si o crema hidratanta, pentru a ajuta pielea sa se regenereze. In ceea ce priveste cosurile, foloseste un baton corector, atat pentru a grabi uscarea lor, cat si pentru a le acoperi. In rest, este foarte imprtant sa te hidratezi corespunzator, sa renunti la fast-food si tigari (daca fumezi). In scurt timp tenul tau va fi mult mai curat si va avea un aspect luminos. Ai grija de tine.
Buna!
Eu am 14 ani pana vara trecuta aveam foarte multe cosuri...
Pana intr-o zi cand m-am hotarat sa merg la medicul dermatolog. Acesta mi-a recomandat Zinerit si un antibiotic foarte slab
A functionat de minune in 2saptamani nu mai aveam nici ura de cos...problema e ca dupa o luna au inceput sa reapara dar in numar foarte mic, dar totusi se vedeau.
am inceput sa ma spal zilnic cu Dove si acum numai am nici un cos.
Buna.Iti recomand Eridosis.doar ca la noi in tara nu se gasesc eu le iau de la o persoana care le distribuie in toata tara.
Poti sa te dai cu spirt.
Ti se usuca:]
Sau cu baton de cosuri
De la ClearSkin. in jur de 10 lei
SALUT.singura si cea mai buna solutie e sa mergi la medicul dermatolog. e singurul in masura sati prescrie un tratament adecvat tipului de ten si de afectiune care iti creaza probleme.aici noi nu facem decit sa ne dam cu parea, si poate uneori sa creem mai multe probleme prin indicatiile pe care le dam, decit sa facem bine.succes
Salut, conteaza mult varsta, perioda adolescentei e cea mai potrivita pentru acnee, asa ca daca te afli in aceasta perioada nu ar trebui sa-ti faci griji, e perioada cand corpul tau produce anticorpi pentru asa zisa infectie care patrunde in corp. Pielea avand mai multe straturi rezultate nu se pot vedea de la o zi la alta, fiecare strat se reinoieste odata pe luna, adica luna de luna pielea noastra sufera "reinnoiri". Cremele nu stiu daca te ajuta dar vorbind de anticorpi poti incerca vaccinul creat in laborator special pentru invectia ta.Eu am facut asa ceva si rezultate au fost. Ti se face o analiza pentru a detecta microbul, apoi in laborator ti se inmulteste microbul si il face sub doze de fiole, apoi faci injectabile cu acest microb.Cum functioneaza? pai odata ce tu introduci microbi in corp (introduci acelasi microb care l-ai avut doar ca avand proportie mai mare) corpul tau produce mai multi anticorpi pentru a omora microbolul, asfel duci ca corpul sa creeze mai multi anticorpi pentru cosurile tale...adica microbi.
anonim_4396 întreabă: