| Kilop a întrebat:

Salut! Am să zic din start că eu nu le-am avut niciodată cu potrivitul băuturilor cu mâncarea și cu hainele elegante deci nu prea știu să le combin între ele.
1. Pot să mă duc în blugi gri un tricou galben cu litere gri și un ceas în 2 nuanțe de albastru și gri? (Nu e de parcă aș mai putea schimba ceva acum că nu am haine bune de schimb la mine)
2. Ce cocktailuri se beau acum primăvara și cu ce mâncăruri se potrivesc?
3. Este păcat să beau băuturi alcoolice acum? (Nu cred în Dumnezeu dar prietenii cu care ies cred și as vrea să nu iau dacă ei nu pot bea)

Răspuns Câştigător
| NumănumescBrBr a răspuns:

Salut!

Da, poți să porți o astfel de combinație vestimentară, este o alegere bună pentru un look casual. Nu trebuie să te simți presat să faci întotdeauna combinații sofisticate. Important este să te simți confortabil și să te bucuri de outfit-ul tău.
În funcție de preferințele tale și de gusturile tale culinare, poți încerca mai multe cocktailuri. Pentru primăvară, unele opțiuni populare sunt "Aperol Spritz" sau "Mojito". Acestea merg bine cu mâncăruri ușoare, cum ar fi salatele sau fructele de mare. De asemenea, poți încerca și cocktail-uri pe bază de gin sau vodka, care sunt mai subtile și pot fi potrivite pentru diferite tipuri de mâncăruri.
Este o alegere personală să bei sau nu băuturi alcoolice. DACĂ prietenii tăi cred în Dumnezeu și preferă să nu bea, ar fi bine să-i respecți și să te abții de la băuturi alcoolice în timpul timpului petrecut împreună. Dar dacă nu ai o problemă personală cu alcoolul, nu este neapărat "păcat" să bei. Important este să bei responsabil și să nu conduci sub influența alcoolului.

Funda, te rog!

1 răspuns:
| Kilop explică (pentru NumănumescBrBr):

Mulțumesc!