| Karlita_3938 a întrebat:

am 12 ani jumate si imi doresc foarte mult un sutien, dar mi-e rusine sa o intreb pe mama, sani mei au marima potrivite, ce ar trebui sa fac, defiecare data cand vreau sa aduc subiectul in discutie ma rusinez... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DyaDya a răspuns:

Karlita sutienul e ceva nu stiu obligatoriu intr-un fel... 1.sutienul te ajuta sa ai sani ridicati frumosi cu o forma 2. e normal pentru o domnisoara sa aiba 3. mama ta nu ar rade sau ceva de genul mama ta ar spune da iti iau laughing nu trebuie sa-ti fie rusine straight facee ceva absolut normal :*

6 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Poi prinde-o intr-un moment si spune-i : uite bluza x e cam decoltata sau cam transparenta si se vede urat si cred ca s-ar vedea mai frumos daca as purta un sutien pe dedesubt. ce parere ai?

| alinoovsky a răspuns:

Buna! N-ai de ce sa te rusinezi,e un lucru foarte normal. Spune-i ca ai unele bluze pe care nu le poti purta fara sutien,si ti-ar cam trebui unul.O sa vezi ca totul o sa fie bine, mama ta sigur o sa te inteleaga, ca doar esti fata si o sa mergeti impreuna sa-ti iei unul.Asa ca n-ai de ce sa te jenezi si spunei.Mult succes!

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Eu zic sa fii sincera.
Mama ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta.
Sunt sigura ca o sa inteleaga.hee hee
Daca nu, mai asteapta putin. happy

| hgfdsa a răspuns:

De ce ti-ar fi rusine?! Esti deja o tanara domnisoara,este firesc sa porti un sutien, cel putin bustiera. Vorbeste cu mama ta deschis, ptr.ca si ea a trecut prin chestia asta si te va intelege!

| Chelsea13 a răspuns:

Buna! Uite, solutia nu este sa te rusinezi! In viata trebuie sa fii cat mai indrazneata si in unele cazuri sa ai tupeu.,, Ia-ti inima in dinti'' si spune-i ca ai vrea un sutien.Ea nu se va supara.Ci din contra! se va bucura ca esti mai indrazneata si ai incredere in ea.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.adu in discutie sutienul, nu neaparat ca ai vrea tu unul. Sau fa ca mine, pu in magazin mana pe unul si zici "il vreau pe asta". Eu una l.am primitlaughing