Stai linistit!
Barba ta acum incepe sa creasca (cu schimbarea hormonilor) si iti va creste tot mai tare.
Dupa 4-5 an vei dori sa nu-ti mai creasca atat de puternic, fiindca cresterea va fi mult mai mare decat a parului de pe cap.
E total nenatural sa ai barba la 14 ani. Nu cum sa iti modifici organismul ca la 14 ani sa se comporte ca unul la 20.
"vreau sa-mi creasca barba" - stai linștit încă vreo 3-4 ani și ai rezolvat problema (100% natural)
Mai erau cativa disperati dupa barba pe aici.Singura metoda aproape sigura este sa bagi steroizi ca sa iti afecteze sistemul hormonal imbatranindu-l si facand sa iti creasca barba.La restul pustilor care au bagat am vazut ca le-au crescut si barbile de zici ca-s preoti.Acum vezi ca au si reactii adverse minore:greata, ameteala, ochi galbeni, dureri de cap, moarte etc.Ori mai este o metoda 100% sigura si fara complicatii...sa astepti cativa ani!
Buna. Totul vine de la sine...cred ca mai ai de asteptat ceva timp dar nu foarte mult. si nu folosi porcarii de pe internet ca sa nu patesti ceva
anonim_4396 întreabă:
Adriana_8922 întreabă:
NVSCS555 întreabă:
Darius999 întreabă: