Buna! Nu am vazut sa existe crema depilatoare pentru barbati dar poti sa folosesti una pentru femei, de exemplu de la avon pentru zone sensibile sau de la farmec.
Recoamnd orice crema epilatoare gasesti in comert, DAR numai pentru subrat si picioare, fiindca nu se pune pe fata si nici pe organele genitale, deoarece este o substanta chimica puternica, care arde pielea foarte sensibila.
Orice adolescent se simte/crede barbat, unii chiar macho man.
Ca "se cred" a fii ceea ce nu sunt, este una, si tine de educatie si mentalitate, ca-n realitate sunt doar niste copii, pana la 20 de ani.
Eu inteleg ce zici tu si iti dau dreptate. Nu si ei insa.
Depinde si de perspectiva din care privesti lucrurile. Nu demult ma gindeam cum e la varsta de 30 de ani. Acum consider ca cei ce au atins varsta asta sunt (cel putin unii din ei) copii, tineri. Alta perspectiva am avut cand eram adolescent, si ii consideram foarte maturi. Pentru ca una e sa vezi lucrurile cand ai deja ceva experienta de viata acumulata, si alta cand crezi ca tot ce zboara se maninca.
Am 17 ani totuși
Frumos! Multi inainte!
Acum incepi sa dai piept cu viata. E una din cele mai frumoase virste, nu mai esti nici copil ca sa nu intelegi o mie de chestii, dar nici batrin, ca sa ai o mie de idei preconcepute si o groaza de prejudecati (in timp, astea, vrei nu vrei se vor forma)
Nu cred ca exista creme de epilat pentru barbati, foloseste una pentru femei sau alte metode clasice.
Orice crema, TOTUSI, presupun ca ai venit pentru o recomandare, din cauza ca ai auzit ca, cremele de epilat sunt naspa
ei bine SUNT NASPA
gandeste-te si tu, trebuie sa topeasca parul, dar sa nu afecteze pielea
asa ca, ca sa iti raspund, orice crema ai lua
TESTEAZA-O MAI INTAI
adica aplici putin, pe o zona mai putin sensibila si vezi daca ai vreo reactie adversa (usturimi, mancarimi, alergii, etc.) atunci crema aia nu e buna pentru tine
iar daca testezi 2-3 si nici una nu e buna, atunci nu te poti depila cu, crema, exista si alte solutii, unele complet nedureroase, dar cam costa
RAY întreabă: