Buna! poti incerca tratamentul cu ulei de ricin. aplici uleiul de ricin seara la radacina,peste tot,si il lasi sa actioneze pana ziua urmatoare. iti faci baie normal pe cap,sa se ia bine uleiul. repeti procedura in fiecare seara,timp de minim o luna de zile. crede-ma, vei vedea rezultatul. uleiul costa 3, 5 lei si il gasesti in orice farmacie. sau incearca revalid
se gaseste sub forma de fiole, sampon si balsam. bafta
Incearca sa iei vitamine. Cele mai bune pentru par ar fi Vitamina C, Vitaminele b3, b5, b6 si b9.
In afara de uleiul de ricin mai sunt multe metode de a face [arul sa creaca mai repede, ca sa nu mai spun e este contraindicat sa iti speli parul zilnic si evident ca folosind atat ulei ti se va ingrasa foarte tare. Eu zic ca ar merge, dar nu zilnic. Poti incerca niste vitamine speciale ( eu folosesc Viaderm, este pentru piele, par si unghii ) masajul scalpului da rezultate si mai sunt si alte trucuri mai ciudate: sa amesteci in fiecare seara o lingurita de ulei de masline intr-un pahar cu apa ( sau lapte ) si sa il bei, sa te clatesti cu zeama de la cartofi ( cea care ramane dupa ce ii fierbi ) si cea mai ciudata sa faci un amestec de samponul pen care il folosesti si... ceapa si sa il lasi 15 zile dupa care sa il folosesti. Nu am testat deocamdata. Dar zice ca iti creste uluitor de repede. Bafta!
Sucul de ceapa ajuta, da rezultate extraordinare(am incercat pe pielea mea) si te asigur ca vei observa efectul, doar ca e greu sa scoti mirosul de ceapa care uneori devine insuportabil, dar frumusetea merita sacrificii)
@Antoinette Hmm
imi convine dar zi`mi cam cat ar costa toate astea ca sunt de mai bine de o luna de zile singur acas si m`i se cam termina banii
Daca ziceti de ulei de ricin la cat is de disperat imi pun o data pe zi
mai astept raspunsuri si care functioneaza primeste funda ok?
Uleiul de ricin ajuta la cresterea parului.Fa-ti masca o data pe saptamana maseaza pielea capului cu ulei de ricin si stai asa cateva ore.
anonim_4396 întreabă: