|

Salutare.Eu imi strang bani vrep 1000-1500 lei sa imi iau niste haine.

Ati vazut pe Facebook site-uri tongueomia,Refexro,Ozonee,Reflects,, BlackSound, Felamo, Mojoo?Nu stiu daca sa imi iau haine de acolo.Caut de alea smechere in jur de 50-Max 250 lei.In orasul meu sunt haine care au toti si e nasol.Mie imi plac hainele rebele cum sunt site-urile pe care vi le-am spus.

As lua haine de pe Facebook dar mi-e frica sa nu imi iau teapa.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cumpăra de pe amazon.de (Germania) ai opțiunea de a traduce pagina in engleza. Produsele vin prin posta română, cât și acolo te uiți după recenziile altor cumpărători. Eu as avea mai multa încredere în Amazon decât în AliExpress. De pe Amazon produsele vin in 5-14 zile lucrătoare și ajungi tot mai ieftin decât în România cu ceea ce îți vei lua.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Regula de baza spune ca hainele se probeaza, daca iei de pe siteuri cum le probezi? nici aliexpress nu e o alternativa
Vrei sa-ti dau eu o solutie, te duci in alt oras mai mare si mai tare si acolo ai si malluri etc si nu o sa mai aiba aceleasi haine cei de la tine din oras happy dar nici cu 1500 de lei daca vrei ceva bun nu este de ajuns.
Asa gandesc si seicii din dubai care nu vor sa mai aibe nimeni masina ca a lor casa ca a lor, mai bine sa demonstram ca numai este nimeni ca noi pe plan profesional si ca oameni cu in COCALARII!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta recenzii, păreri despre ei ca sa vezi daca sunt seriosi. Trebuie să găsești. Si mai sunt grupuri pe Facebook care se ocupă cu așa ceva, întrebi acolo daca e ok site ul si cei care au comandat iti vor spune daca da sau nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Denisa0954):

Dar oare aliexpress e de incredere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Antonio_Gabriel_1999):

Pentru unele persoane cică e ok. Eu am comandat de 2 ori si de fiecare dată am avut probleme in sensul ca nu mi au venit produsele dupa luuu ngi așteptari si am cerut sa-mi fie returnati banii, si i am primit inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează