| camelia1812 a întrebat:

Stiti ceva mastii simple.care se fac acasa. pentru acnee? va multumesc muult

Răspuns Câştigător
| MissCamelia a răspuns:

Argila si aspirina. 2 linguri argila o jumatate de aspirina amestecate bine si cu o lingura de apa. Tii pe fata pana se usuca.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

5 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Si eu am fost plina de acnee si acum multumesc lui D-zeu am scapat de ele. Poi mi-am curatat fata in fiecare seara cu o solutie cu alcool, am facut infuzii de musetel etc.

| lost.in.rain a răspuns:

Infuzii cu musetel dupa care iti masezi fata cu un amestec de tarate si bicarbonat de sodiu. Apo se aplica o masca din miere si albus de ou sau o masca din plantele folosite la prepararea ceaiului, strecurate si puse intr-un tifon, si apoi aplicat pe fata.

| chocolatte a răspuns:

Amesteca 3 linguri de argila cu 3 linguri de ceai de musetel si aplica pe fata. Dupa 15 min spala cu apa calduta pentru a indeparta masca apoi clateste cu apa rece pentru a inchide porii! Masca curata in profunzime! Eu pentru cosuri imi fac infuzii cu musetel cam la 2 zile! Seara fac infuzia si stau la aburi si dimineata ma spal cu ceaiul ramas!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca masca din argila si ulei de masline. o aplici si astepti o jumatate de ora, timp in care te relaxezi. o indepartezi cu apa calduta si daca tenul iti ramane uleios te poti spala si cu un gel de curatare.sau mai poti incerca masca dintr-un cubulet de drojdie si miere sau lapte.atentie! nu adauga prea multa miere sau lapte pentru ca amestecul devine prea lichid si nu-l poti aplica pe fata! tot asa o lasi 15-20 de minute si o indepartezi cu apa calda.am citit undeva ca pentru calmarea acneei poti sa aplici miere pe ten si sa o lasi sa actioneze aprox o ora, dar crede-ma ca am incercat metoda asta de multe ori si n-a dat rezultate!

| Deyuuutzaa a răspuns:

Cumpara de la orice farmacie pudra de argila sau intrebi farmacista despre argila pentru masca de fata si o sa-ti arate. O prepari acasa cu apa si lamaie, dar depinde de tipul tenului tau, ai in prospect mai multe indicatii.Se foloseste saptamanal ca sa aiba efect si in plus nu e scumpa deloc si o cutie contine ceva plicuri ce o sa-ti ajunga o vreme.bafta