| yoanna73 a întrebat:

Va place parul rosu.roscat?

Răspuns Câştigător
| fetitza_4610 a răspuns:

Da! eu sunt roscata d vreo 3 ani deja...am fost vopsita toate nuantele d roscat.de la inchis pana la deschi, chiar si un rozhappy... dar acum sunt rosu aprins.este o culoare pretentioasa, mai ales p timpul verii, dar in rest e chiar ok. .as vrea si eu o schimbare, dar parca imi este f greu sa renuntz la aceasta culoare, si pentru ca am ochii verzi, si parerea mea este k parul rosu si ochii verzi, se potrivesc bine! ...si un lucru este sigur, parul roscat niciodata nu va trece neobservat!happy :*

36 răspunsuri:
| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pfff. da
Dar e greu de intretinut, daca nu il ingrijesti poti sa ajungi sa ai parul roz...
Imi9 facusem o suvita mare roscata si cu greu am scapat de ea...

| Diva a răspuns:

Mie imi place.Chiar vreau sa ma vopsesc roscata dar un roscat mai inchis

mariana
| mariana a răspuns:

Parul rosu de la natura este foarte frumos si el are un aspect natural care nu poate fi redat prin vopsele.
Despre parul rosu -roscat, eu nu pot spune decat ca, el este prea strident si nu prea sta bine nimanui. Are cumva si o tenta de vulgaritate si de aceea cred ca tinerele sau femeile, in general, ar trebui sa-si vopseasca parul in culori calde, naturale, care sa fie im combinatie perfecta cu tenul si care sa puna in evidenta, cu precadere, calitatea parului si nu culoarea acestuia. Cum gusturile sunt diferite, iar cei ce produc vopselele de par, fac aceste produse pentru ca ele se cer pe piata de catre cliente, cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu ele, dar cu certitudine, nu avantajeaza pe toata lumea. Cred ca, chiar daca este moda sa se poarte culori socante la par, cum este si cea invocata in intrebare, ea nu trebuie purtata decat daca noua ne va sta bine, la acest lucru cred ca trebui gandit in primul rand. Cred de asemenea ca, totul este o problema de educatie, la urma urmei, daca vrem sa ne punem in evidenta prin astfel de tertipuri, ori prin ceeace are mai frumos personalitatea noastra? Cred ca aceasta este o tema pentru a ne gandi la ea in viitor.

| RamonaMn a răspuns:

Parul rosu/roscat este dragut insa e greu de intretinut.Mama mea este vopsita cu roscat si ii sta bine happy. Eu, insa, nu mi'as face parul rosu/roscat pentru ca:
1.Nu mi'ar sta binebatting eyelashes
2. E greu de intretinut.
3. S'ar putea sa nu ma mai recunoasca mama dupa ce il vopesc laughing

| DenissaDeea a răspuns:

Sincer sincer imi place sa vad la alte fete un roscat cat mai serios dar nu parul meu! Nu mi s-ar potrivi si nu miar da voie sotul...

| larapopa a răspuns:

Imi place parul rosu, roscat, sau culoarea castanei, dar trebuie sa-ti stea si bine, sa se asorteze cu culoarea tenului, a ochilor.Este o culoare, dupa mine, mai pretentioasa.Am avut parul vopsit in culoarea roscata, castaniu-roscat, dar nu prea imi statea bine, ma facea prea palida.La aceasta culoare de par trebuie neaparat un macheaj mai special, altfel esti cam "stearsa" ...si ceva important, aceasta culoare a parului, in caz ca nu iti place sau nu-ti sta bine, cam greu scapi de ea. Dar, in general, este o culoare frumoasa, deosebita, dar si...pretentioasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt innebunita dupa cei sau cele care au parul rosu, cret si sunt plini de pistrui, natura face minuni.

Bula
| Bula a răspuns:

Parul rosu? NU! sad
Roscatele? DA! happy

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Depinde de persoana care il are
nu la toti se potrivestewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine dl-BULA, sa fie ca tine ca deh...mereu ai dreptate! ...parul roscat happy

cami
| cami a răspuns:

Neahhh... iacs prefer blond sau brunet happy

eileen
| eileen a răspuns:

Cel natural da, sunt foarte rari cei care il au, mai ales aici in Romania dar roscat vopsit..nu ma dau in vant dupa el.

mlm
| mlm a răspuns:

Depinde si de persoana, daca iti sta bine cu culoarea parului rosu o poti folosi, daca nu parerea mea este sa incerci alta culoare care te avantajeaza.

| yoanna73 explică:

TOATA LUMEA IMI ZICE CA IMI STA BINE. DAR SANT DE MULT TIMP ASA. VREAU O SCHIMBARE.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu.

| ...zuzu... a răspuns:

Da imi place...am fost si eu un timp roscata...

| Selena a răspuns:

Numai cel natural

| pufy a răspuns:

Am fost roscata si mi-a placut foarte mult, o vopsea foarte buna de la velaton; rosu vulcanic.

| Sara2 a răspuns:

Sunt roscata naturala toata lumea crede ca ma vopsesc la un moment dat m-am vopsit mai rosu peste roscatul meu...

| blabla a răspuns:

Sincer mie personal nu imi place... mi se pare o culoare batraneasca... dar asta e parerea mea ...fiecare cu gusturile lui. Dar sunt persoane carora le sta bine si ii caracterizeaza.

| vio a răspuns:

Daaaaaaaa...ma fac rsu cireasa de vreo 12 ani...ma prinde...hee heeacum fiecare zice ce vrea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt roscata, natural si am si parul lung... mie imi place, si primesc foarte multe complimente legate de parul meu.eu nu m-as vedea cu alta culoare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...il ador...mai ales ca eu sunt roscata (vopsita) si am si niste onduleuri care dau barbatii pe spate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu sunt roscata si arata cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da foarte mult:X:X:X:X:X

| roxyema a răspuns:

Sunt roscata naturalbig grin...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel natural da. chiar mult de tot. in special daca si veverita e roscata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! eu sunt roscata natural si tota lumea imi spune ca sunt speciala, my ales ca am ochii verzi si sunt creata... e foarte cool! in ciuda celor care spun ca cei roscati, cu pistrui si pielea alba sunt niste persoane f urate...eu nu cred asta, pentru ca sunt o dovada vie ca nu este asa km spun aceste persoane.nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt roscata natural si nu imi place...

Întrebări similare