| xIuliia a întrebat:

Buna, as vrea si eu sa stiu parerea voastra... Ce ati alege dintre meseria de avocat, cea de mediator si cea de actor? Va rog sa va spuneti parerea si sa scrieti argumente, avantaje si dezavantaje puppy dog eyes Mersii

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

1. Avocat: se castiga bine, esti liber profesionist (adica nu depinzi de nimeni), dar presupune mult studiu, plus ajutorul unui avocat cu experienta, dispus sa te ia stagiar pe o perioada de 2 ani.
2. Mediator: nu e neaparat o profesie in sine, adica nu presupune absolvirea unei facultati in domeniu. Poti deveni mediator, in urma unor cursuri (cu plata) si oarece testari. In rest, te poti ocupa cu altceva si in acelasi timp, poti fi si mediator. Nu stiu exact daca incasarile sunt mari sau nu, dar indiferent ca partile se impaca sau nu, mediatorul castiga la fel.
3. Actor: interesant, dar nu neaparat de viitot. Pe langa faptul ca trebuie sa fi citit enorm, sa stii literatura foarte bine, mai trebuie si un gram de talent. Stiu ca admiterea la teatru e foarte grea si nu multi intra. Plus stresul din cursul facultatii. Gandeste-te daca merita sa inveti atat pentru un salariu mizer.

2 răspunsuri:
| Dianaㄨ a răspuns:

Alegi ceea ce iti place sa faci, alegi unde ai inclinatii mai mari pentru ca doar asa poti atinge succesul!

| LnT a răspuns:

Eu as alege avocat!
Daca ai cap poti sa ajugi mare, un avocat bun.Si pe langa asta e o meserie banoasa! La actor trebuie sa ai intr-adevar talent! Doctor e foarte greu, iti storci creieru si degeaba tot o sa te corupa statul oameni!
Succes!