|

Buna! Ce materii se studiaza la facultatea de Asistenta Medicala Generala? Si daca merita facuta aceasta facultate!? Funda :*

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Orintativ poti vedea aici ce materii se studiaza, paginile 13-16 http://www.umftgm.ro/......dicina.pdf
Cred ca merita facuta, mai mult decat studii politice sau studii europene sau protectia mediului sau multe-multe alte facultati inutile care produc someri fara nicio meserie, de aici ai macar o meserie clara cu care-ti poti gasi de lucru si in tara, si in strainatate.

| explică (pentru mixxjim):

Mai am o intrebare si dupa te las. happy Sper ca nu te deranjez... Eu am dat admiterea si la medicina generala si nu am luat din cauza ca a fost concurenta f mare, iar la anul ma gandesc sa dau din nou. Adica sa fac acum un an de asistenta med si la anul sa incerc la medicina generala. Dar acum nu stiu...Se merita sa dau la medicina gen sau sa raman in continuare la asistenta medicala..si sa imi fac o cariera pe asa ceva? Ms frumos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Marrianna):

Acum stii cum e, doctorul e doctor, asistenta-i asistenta. E foarte bine c-ai intrat acum la asistente si nu pierzi un an chiar degeaba. Nu se stie si la anul ce-o sa fie cu admiterea la medicina, asa ca tu ai o sansa-n plus deja si poate chiar un atu la anul - mai putine emotii, oricum esti cumva aranjata, nu? Invata bine si ia note foarte bune la asistente ca la anul daca intri la medicina cine stie, poate ti se echivaleaza vreun examen-doua, macar la limbi straine, tot e ceva. Daca vrei medic neaparat nu abandona ideea, invata si incearca si la anul iar daca nu, oricum e o cariera frumoasa si in acelasi domeniu. Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mixxjim):

Multumesc frumos! Voi tine cont de sfatul tau happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: