|

Bună din nou! O să încep din toamnă o şcoală postliceală - asistent medical generalist, ceva diferit de domeniul pe care l-am ales iniţial, dar acum m-am hotărât că vreau să fac şi asta. M-am înscris şi din toamnă o să fiu anul I. Aş vrea pe lângă ceea ce voi învăţa la şcoală să acumulez cât mai multe cunoştinţe în domeniu. De fel sunt curioasă, îmi place să citesc, să învăţ lucruri noi. Deşi vreau să fac toate astea şi deja caut informaţii şi cărţi, nu am un plan bine pus la punct. Vreau să obţin multe informaţii, dar nu ştiu de unde să încep. Mă ajută cineva? Cum să le iau pe rând? Cineva care face parte din acest domeniu dacă mă poate ajuta cu un plan de învăţare schematic? De unde aş putea începe? Cu ce să continui? Mă interesează şi anatomie, virusologie, bacteriologie, dar şi lucruri care îmi sunt de ajutor în viaţa de zi cu zi. Vreau să mă documentez, să învăţ.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Te duci la biblioteca din orasul tau si ii spui ce ai scris aici. Ii spui domeniile alea de care vrei sa te apuci si bibliotecara iti va da cartile cele mai bune din acele domenii si-ti va face ea o lista cu ce trebuie sa citesti, ori te va trimite direct la raft sa-ti alegi tu.

| explică (pentru SearchingHard):

Mulţumesc, la bibliotecă nu m-am gândit. Deşi citesc, nu mai iau de mult cărţi de la bibliotecă, le cumpăr. E destul de costisitor. Cu biblioteca economisesc şi bani. Oricum sunt dezamăgită de faptul că la o astfel de întrebare doar un răspuns am primit. dacă era altă categorie, răspunsurile erau mai multe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru aprifundarea cunostintelor de nursing, iti recomand: Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali sub redactia Lucretia Titirca, Urgente medico chirurgicale tot Lucretia Titirca, Medicina interna pentru cadre medii de Corneliu Borundel. Aceste carti sunt strict pentru profesia de asistent medical. mult succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GothAndree):

Mulţumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează