| rya79 a întrebat:

Bună, este la medicina militara dentara mai puțin de învățat ca la medicina militara generala? Tind sa cred asta pentru ca la dentara înveți ce tine de gura maxilar etc. iar la generala despre tot corpul, dar poate ma înșel. Dar la medicina dentara/generala normala (civila)? Este mai ușor ca la militara?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Nu.

| ALM2000RO a răspuns:

La toate aceste facultăți este foarte mult de învățat și de tocit și nu sunt pentru oricine. Doar tot 6 ani se fac la fiecare, dar nu știu cât durează rezidențiatul la medicina dentară (civilă sau militară), poți să cauți pe net informațiile astea.
În orice caz, eu nu consider că e mai puțin de învățat la medicina dentară decât la cea generală, fiindcă nu contează ce și câte zone ale corpului le studiezi, ci câtă materie e. Iar materia e extrem de stufoasă la toate astea.
Dacă te simți pregătită să intri la medicină, eu te sfătuiesc să alegi în funcție de ce interese de carieră ai. Dacă vrei carieră militară și să lucrezi cu militari, du-te la medicina generală sau dentară militară, dacă nu, alege una din facultățile civile.
Oricum, admiterea e foarte grea și va trebui să te pregătești din greu, cel puțin cu un an înainte.
Știu cum e de greu, am 5 foști colegi din generală studenți în anul 4 la medicină generală și un bun prieten student în anul 2 la farmacie și mi-au spus multe despre cum e acolo și despre cât au de tocit.
Succes la învățat și baftă la examenul de admitere! happy

| wahaha a răspuns:

Nu