|

Bună TPU! Am și eu o întrebare. La ce profil să merg ca să devin ofițer de poliție sau agent rutier de poliție? Eu m-am gândit la mate-info sau științe sociale la unul dintre cele mai bune licee din orașul meu. Și după ce termin la ce facultate/academie să dau? Vă rog! Ofer funda celui mai bun răspuns.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ofiter ajungi prin promovare, NUMAI prin promovare, deci trebuie sa ajungi politista mai intai

liceul NU conteaza ci numai academia de politie de dupa liceu

E CRIMA DE CONCURENTA sa intrii la asa o academie, plus teste fizice... deci invata serios (si nu uita ca trebuie sa stii engleza) si fa sport!

insa dupa aia o sa ai salariu stabil si o sa ai placerea de a calca pe cap orice amarat iti iese in cale si care nu se poate apara angry

"succes"

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Am prieteni care s-au dus la Câmpu lung pentru politie. Exista cămin daca nu ești în apropiere. Mai este de poliție parca la Constanța sau Iași. Ei se descurca destul de bine acolo. Căminul nu cred că e scump. 4 ani te descurci. mai greu, dar pentru un vis merita. Dar nu e obligatoriu. Poți să te duci cam la orice liceu, fara facultate e 0. Axeaza-te la liceu pe ce îți place, iei bacul, dai admiterea la politie, intri. Acum nu știu de academie... La care ai putea intra. Eu zic sa intri la un liceu care chiar îți place, nici prea bun bun ca să îți tocești creierii, că ai nevoie de odihna, unul mediu de la care ai ce învață și poate cunoști alți oameni acolo care își doresc sa devina polițiști și va sfătuiți la ce facultate să dați. Ai mai mult timp sa te gândești la facultate decât să te gândești la liceu. Încearcă să iei o decizie bună acum, ca să nu fii nevoit să o schimbi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru o scoala de politie, indiferent ca este Facultatea de Politie din cadrul Academiei de Politie Bucuresti sau o scoala de agenti de politie, este bine sa urmezi liceul pe profil de filologie sau stiinte sociale, te va ajuta la admitere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bizon95):

Mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bianca2000bianca2000):

Cu placere!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează