Hei Adry! Pai, poti sa dai bine pe langa sefa clasei si sa va "imprieteiti" si s-o rogi sa te stearga, sau cand ajungi la directoare ii spui "Doamna, va rog frumos sa ma iertati, dar baieti au aruncat cornul in mine si eu, din instict, l-am aruncat JOS!", sau ii iei lista sefei clasei si te stergi de acolo.Muuulta Bafta!^^
Auzi mai bine faci pe nevinovata, adica nici nu stiu ce sanctuni aveti voi in scoala la mine daca bat un prof sau facem ori ce si pe urma stam 2 luni cuminti se sterge... anul trecut pe primul semestru am avut 8 si pe al 2-ilea 10 apoi am vaz. ca in catalog mi-a pus tot 10 pe primul
Vroiam sa il arunc la cos si daca mergeam la cos ma nota sefa clasei va rog iertati-ma nu se va mai intampla nicioadata va rog
Imprieteneste-te cu sefa clasei, fa-i complimente, iar daca nu merge, mituieste-o pe directoare cu flori si alte chestii. iar daca sefa te spune, fa pe nevinovata. poate o sa mearga sper ca te-am ajutat:*
Eu am zis ca nu se pot servi cornuri in fiecare zi, nu tie ar trebui sa ti se scada nota la purtare, ci celor care au venit cu ideia asta salvatoare