| Rredhead8 a întrebat:

Bună ziua, doresc să știu ce agenții de recrutare recomandați? Ce părere aveți despre Mediclub, sunt serioși? Cum este să pleci printr-o agenție de recrutare? Ce avantaje și dezavantaje sunt să pleci printr-o agenție? Cât este salariul net? Se merită să pleci din țară să lucrezi că asistent în Germania? Este adevărat că trebuie să schimbi/speli/ajuți să mănânce/schimbi pamperși/ la pacienți? Adică să faci aproximativ ce face un infirmier în România? Spitalele, clinicile și azilele sunt toate dotate cu lift electric/hydraulic pentru pacienții imobilizați? Ce nu ne spun agențiile și ar trebui să știm?

Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Verificată SERIOS! Orice agentie care plasează forța de munca in exterior.
1. Cod CAEN principal strict pe domeniul selectie / plasare forța de munca *( evita firmele ghiveci cu 20 de domenii de activitate )!
2. Acreditare din partea Min.Muncii
3. Agențiile SERIOASE sunt PLATITE de clienti *( clinici / spitale ) sa le selecteze forța de munca! Exclus Orice taxa de selectie, analiza dosar sau alte tîmpenii!
Cere cel putin 4 sau 5 numere de telefon ale persoanelor care au fost trimise de agentie si vorbesti tu personal cu ei. nu lua in seama " vorbele de bine " de pe site ca unele sunt puse la misto!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Este adevărat că trebuie să schimbi/speli/ajuți să mănânce/schimbi pamperși/ la pacienți? Adică să faci aproximativ ce face un infirmier în România?"

Da, este adevarat!
Acelasi lucru se intampla si in Australia, nu exista infirmieri, exista asistenti care schimba scutecele si te ajuta la spalat pe corp sau la fund, ca aia este treaba asistentilor medicali.
Romania a ramas mult in urma cu educatia si ierarhia in spitale, infirmierii ar trebui sa dispara definitiv, fiindca sunt diverse trepte de asistenti medicali, care au aceasta obligatie sa ajute bolnavul, nu doar sa-i faca tratamentele, mai ales cei care sunt noi angajati, fara experinta si incep de jos.

| Rredhead8 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc pentru răspuns!☺️

| MistarGoGu a răspuns:

Câteva lămuriri :
Cod CAEN = cod numeric de 4 cifre care desemnează o anumita activitate economică desfasurata de o firma
Pe site-ul min.muncii se pot gasi liste cu firme autorizate / acreditate sa facă asemenea activitati *( plasare forța de munca )
15-20 minute de " detectiv " iti pot salva buzunarul sau poate chiar viața!