|

Bună ziua! Mama mea lucrează la Casa de Asigurări Medicale din R. Moldova de peste 10 ani, are și grad superior de funcționar (nu mai știu exact...), ideea este ca as vrea s-o aduc și pe ea la mine la București, eu aici fiind stabilit și să-i caut ai vreun job, ea nu a lucrat la privat niciodată in viața, a lucrat doar la stat și și-ar dori sa meargă la fel pe asigurări medicale, unde deja are un bagaj mare de experiența. Cum as putea sa aflu care sunt salariile la Casa de asigurări București? Unde găsesc posturile vacante? Am încercat sa caut la ei pe site dar nu prea îmi deschide nimic...probabil că-s de pe telefon și au un web site mai vechi.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ti-am spus deja ca se vorbeste serios despre restructurari. Ministrul de finante vrea sa reduca personalul in unitatile bugetare, iar Casa de Asigurari de Sanatate este bugetara. Anul trecut se putea angaja o persoana numai daca erau elib.erate in acelasi an doua posturi. Orice angajare se face numai cu aprobarea Casei Nationale si Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si numai in limita bugetului aprobat pentru cheltuielile cu salariile. Bugetul aprobat este insuficiennt. Cred ca acum esti lamurit.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Aici poti vedea salariile brute, sunt afisate pe site-ul CAS MB.
http://www.cnas.ro/......3.2019.pdf
Cat despre angajari te pot asigura ca nu se fac niciunde in tara la casele de asigurari de sanatate. Ba chiar se vorbeste serios de restructurari.

| explică (pentru crud):

De ce? Sunt prea mulți? Nu-s locuri vacante?